Widok

figurki Waśniewskich

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Znalezione w necie...

"Od 25 kwietnia w sklepach z zabawkami będą już dostępne figurki rodziny Waśniewskich ! W każdym zestawie mamy figurkę Katarzyny , Bartka oraz Małej Madzi..Już dziś możesz się wcielić w tajemniczą głowę rodziny , nieobliczalną mamę , bądź spadające maleństwo ! Stań się celebrytą ! Oszukuj , kłam i matacz ! Wasniewsky's Family już 25 kwietnia ! Śliski kocyk ,wózeczek, gruz , farba do włosów i okulary sprzedawane są oddzielnie , Małą Madzia mówi po angielsku..." "Chcesz być znanym detektywem ? Nie boisz się tajemniczych spraw i machlojek ? Nowy Action Man Detektyw Rutkowski , rozwiąże każdą sprawę ! Każdy zestaw zawiera figurkę Rutkowskiego którą można przebierać w garnitur , bądź czarny kombinezon operacyjny , czarne okulary , miniaturowy pistolet i...cięty dowcip! Pociągnij za sznureczek na jego plecach i posłuchaj co ma do powiedzenia Prawdziwy Detektyw ! Figurka jest przeznaczona dla dzieci w wieku od 7 lat.Baterie i figurka narzeczonej sprzedawane są oddzielnie..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
głupie żarty....
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiści jest sie z czego smiac;/
Ludzka głupota nie zna granic...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
sic..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry