Widok
Inka mam pytanie-cy butki, które kupiłaś mają na wkładce takie "wybrzuszenie" jak w butach Bartka, czy są płaskie? Te buty, które kupiłam z przeceny w deichmannie są jednak zdcydowanie twardsze i się nie zginają taknjak ecco, czy elefanteny. Mała zaczęła chodzić na palcach i martwię się, że to wina źle dobranych butów... Dotykałam dziś te ecco i chyba się na nie zdecydujemy. zwłaszcza, że znajoma rehabilitantka mówiła, że buty dobrze dobrane są bardzo ważne:) Odnośnie tych ecco okazuje się, że ta przeceniona kolekcja jesienna z ecco niczym się praktycznie nie różni od aktualnej kolekcji wiosennej. Te wiosenne mają jedynie białą podeszwę:):)
Dziękuję za pomoc;)
Tak się jeszcze zastanawiam ecco mimic czy te elefanteny....
Dziękuję za pomoc;)
Tak się jeszcze zastanawiam ecco mimic czy te elefanteny....
Emiliana - no to piękna przecena :D a skąd wiedzieć które buty są po 70zł? jeśli cen jeszcze nie zmienili?
mam ochotę jutro podjechać do FH i zobaczyć czy coś w takiej cenie dostaniemy :] rozmiar 27?
dzisiaj byłam w Deichmannie i CCC w GP - w tym drugim sklepie jest większy wybór :] te nowe butki z serii Junior Kids - fajne, skórzane, dobrze się zginają :] za 89zł? czy jakoś tak :]
inna seria/firma (nie jestem pewna czy na zew. też skóra ale w środku tak - całość, nie tylko wkładka) za 59zł czy 69?
mam ochotę jutro podjechać do FH i zobaczyć czy coś w takiej cenie dostaniemy :] rozmiar 27?
dzisiaj byłam w Deichmannie i CCC w GP - w tym drugim sklepie jest większy wybór :] te nowe butki z serii Junior Kids - fajne, skórzane, dobrze się zginają :] za 89zł? czy jakoś tak :]
inna seria/firma (nie jestem pewna czy na zew. też skóra ale w środku tak - całość, nie tylko wkładka) za 59zł czy 69?
no my dzisiaj jedziemy kupić wiosenne bo jak zaczelam mierzyc wkladke i stopke zimowych (zainspirowana tym watkiem hehe) to okazalo sie ze zapasu jest zero (kurcze nie sadzilam ze tak szybko wyrosnie z tych butków)
Zastanawiam się nad daichamnem (bo mam blisko) ewentualnie w akpolu te emel.
http://www.deichmann.pl/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001081621/półbuty%20dziecięce.prod?r=5&c=3&filter_size=212@25&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece
Kurcze mam nadzieję że coś dzisiaj kupimy :)
Zastanawiam się nad daichamnem (bo mam blisko) ewentualnie w akpolu te emel.
http://www.deichmann.pl/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001081621/półbuty%20dziecięce.prod?r=5&c=3&filter_size=212@25&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece
Kurcze mam nadzieję że coś dzisiaj kupimy :)
Mogę sie tylko o ecco wypowiedzieć i bardzo jestem zadowolona z nich
Mieliśmy już różne firmy, ale ecco nam się sprawdziły najlepiej
Buciki kupuję zawsze max 1cm większe
Nóżka mojej małej jak na razie rośnie wolno, ma dwa lata i dwa miesiace a rozmiar 22 nosi w chwili obecnej ( chociaż to zależne od bucika ) bo niektóre musi mieć 23
Mieliśmy już różne firmy, ale ecco nam się sprawdziły najlepiej
Buciki kupuję zawsze max 1cm większe
Nóżka mojej małej jak na razie rośnie wolno, ma dwa lata i dwa miesiace a rozmiar 22 nosi w chwili obecnej ( chociaż to zależne od bucika ) bo niektóre musi mieć 23
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja mojej kupilam teraz buty jakies o,5 cm wieksze ,znowu rozmiar wieksze juz byly duzo za duze,wiec znowu za dwa miesiące bede musiala tak czy siak kupić nowe.
apropo,czy waszym dzieciom tez nogi rosna tak szybko?boje sie ze moja bedzie wielką stopą,ma 2 lata,2 miesiące i te nr 25 juz sa na styk.wiec na wiosne ,lato 26.
apropo,czy waszym dzieciom tez nogi rosna tak szybko?boje sie ze moja bedzie wielką stopą,ma 2 lata,2 miesiące i te nr 25 juz sa na styk.wiec na wiosne ,lato 26.
Na Szadółkach mają przecenione kolekcje i zeszłoroczne i jeszcze starsze. Czy duży wybór, trudno powiedzieć, dla dziewczynki trochę było. Kupiłam butki na wiosnę, miały kosztować 120pln (więc i tak chyba spoko za skórkowe botki) przy kasie okazało się, że kosztowały 69pln.
Ponoć mają nie wszystkie ceny pozmieniane zgodnie z systemem.
Z dorosłych butów też coś tam było przecenionego, ale moje dziecię nie pozwoliło żeby dogłębniej sprawdzić temat... niewdzięczna... ;)
Ponoć mają nie wszystkie ceny pozmieniane zgodnie z systemem.
Z dorosłych butów też coś tam było przecenionego, ale moje dziecię nie pozwoliło żeby dogłębniej sprawdzić temat... niewdzięczna... ;)
na szadółkach było coś takiego
http://allegro.pl/ecco-balerinki-mimic-r-25-wiosna-wyprzedaz-30-i2176597271.html
http://allegro.pl/ecco-balerinki-mimic-r-25-wiosna-wyprzedaz-30-i2176597271.html
Dzięki:) Pani w Deichamannie zachwalała te niepełne podeszwy, jako bardzo wygodne, giętkie itd.:) ale nie wiem jak w praktyce. Czy widziałaś może takie krótkie modele Ecco Mimic? Na teraz mamy butki, więc potrzebujemy krótszej wersji na cieplejszą wiosnę;)
A na jesień poszukamy podobnego fasonu, jak w podanym przez Ciebie linku:)
A na jesień poszukamy podobnego fasonu, jak w podanym przez Ciebie linku:)
[/url]
[/url]