Widok

ile czeka się na złobek

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ile czeka się na żłobek pańswowy ja już czekam 13 miesięcy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my jesteśmy zapisani od marca 2010 i niestety dopiero na 125 msc, więc chyba synek juz nie zdązy isć do złobka:(
hejka jest ktoś z Gdyni kogo dziecko się dostało do żłobka państwowego ile czekałyście? Moja córa ma 8 miesięcy nadal czekamy
Odsyłam cie do wtku o Niezapominajce w Gdyni:

http://forum.trojmiasto.pl/ZLOBEK-Niezapominajka-CZY-KTOS-TAM-SIE-DOSTAL-t246447,1,130.html

Perła się dostała, jak mały ma 14 m-cy, czekali odkąd miał 2 tyg.
My czekamy nadal, Majka ma półtora roku.
ja zapisałam Laurę do żłobka na ul. Wassowskiego we Wrzeszczu pod koniec lipca 2010 r. tydzień temu dzwonili do nas że się dostałyśmy, więc czekałyśmy ponad rok...
jestesmy teraz na 5 miejscu lity rezerwowych ale raczej na 3 cia grupe nie mamy sznas, tak pwoiedziala mi P. Dyrektor, bo komplet dzieci z 2 przeszedł do 3ciej, dzieci zahartowane chororbowo i rozstaniowo:(
My do NIEZAPOMINAJKI dostalismy się po roku. Zapisałam w sierpniu 2010, Mała poszła teraz od września.
ja zapisałam moją córcie w styczniu tego roku i może w przyszłym roku we wrześniu się dostanie było by fajnie jest zapisana do trzech i w jednym jest na miejscu mniej niż 200
Lizka, ty szczesciaro:):)
No właśnie widzę, że mieliśmy szczęście :)
szczerze mówiąc to chyba łatwiej w lotka wygrać :)
Zapisałam córkę do żłobka we wrześniu 2011. Teraz ma już 1,5 miesiąca a jesteśmy na 142 miejscu- zaczynaliśmy od 267. Muszę wrócić do pracy jak mała skończy 6 mscy.. Myślicie , że jakieś szanse są na żłobek za te 4,5 miesiąca , które nam zostało?
Czy to zależy od miejsca i szczęścia po prostu
szczerze to mysle ze szansa jest dopiero za rok

na poczatku kolejka sie u nas bardzo szybko przesuwala ( chyba sporo osób rezygnowało )
potem zatrzymała sie i znaczacy przeskok był tylko przy zmianie roczników w okolicy wakacji
To będę musiała szukać niani albo zdecydować się na prywatny żłobek.. zostanie mi wtedy tyle co na waciki.. kosmos
zapraszam do Nowego Zlobka we Wrzeszczu cena z wyzywieniem to 700zl .
Otwarcie w sierpniu
klubmaluszka4@wp.pl
up......
zapisywałam sie w 3 miesiącu ciąży czkałam dwa lata po roku wypisałam dziecko teraz nawet nie mysle o złobku tylko niania nawet kosztem wiekszych kosztów żłobek sie nie opłaca jesli sie pracuje zmnianowo
ponawiam pytanie, ile czeka się teraz na żłobek w Gdańsku?
jeśli jestem na 490 miejscu mam w ogóle jakieś szanse??
Czy nadal można zapisywać się do żłobka na etapie ciąży? Słyszałam gdzieś, że można dopiero po otrzymaniu numeru pesel dla dziecka, stąd moje wątpliwości. Dodam, że chodzi mi o żłobek państwowy.
Jeśli można na etapie ciąży - to gdzie dokładnie należy się zgłosić?
Dopiero jak ma sie pesel i zglosić moża przez internetowa strone żłobków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapisać dziecko możesz, kiedy otrzymasz Pesel (jest niezbędny do rejestracji).
Tu jest strona, gdzie jest info: http://zlobki.gda.pl/

Ja czekam od kwietnia 2014 i dziecko jest na 111 miejscu, w momencie rejestracji było na 264..

od lutego chodzi do żłobka Pozytywne Inicjatywy koszt z wyżywieniem ok. 500zł, więc jest to alternatywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry