Widok

ile dni po porodzie w szpitalu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ile dni aktualnie "trzeba" spedzic po porodzie naturalnym w szpitalu?
Kiedys byly to 3 doby po sn, po cesarce 5.
Teraz coraz czesciej czytam, jak piszecie, ze 2 doby po sn a po cesarce 3??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Zaspie 3 pełne doby po sn.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o ile sie nie myle to wszedzie sa 3 doby po sn , tylko slyszalam ze w wejherowie 2 .
image
Rodziłam w Wejherowie w zeszłym roku i były 2
zawsze mozesz sie wypisac na żądanie
Ja na zaspie byłam niepełne 3 doby, bo córa się urodziła 4.15, ale po 3 dniach wróciłyśmy z żółtaczką :/
Rodziłam w lutym br. w szpitalu wojewódzkim w Gdańsku i po porodzie sn wypisują najwcześniej po 48h. Koleżance z sali udało się tak wyjść :)

Po cesarce nie wiem ile czasu.
rodziłam w Redłowie... babeczki które urodziłi do ok 15 leżały dwie doby.ja ur o 19 i miałam leżeć 3 doby ale córcia miała żółtaczkę i leżałam 6. Przyjaciółka na klinicznej ur bliźniaki przez cesarkę o 11 i po 3 dobach ją wypuścili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rodzilam na klinicznej w zeszłym roku. Urodziłam w piątek o 8 a wyszła w niedziele. Ze mną leżała dziewczyna po cesarce urodziła w piątek o 2 w nocy i chcieli ja tez wypuścić w niedzielę ale okazało się ze mały ma bakterie i musi zostać
co szpital to widzę,że inaczej.ja rodziłam 6 lat temu w innym mieście i w "moim"szpitalu po 2 dobie a w 2 innych po 1 dobie wypisywali.Po cesarce ok.tydzień.
Czasem gubię się w życiu,czasem upadam
Czasem się wspinam do góry
Lecz chcę być szczęśliwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kliniczna koniec września 2009, cesarka ok 22:00 w czwartek, do domu wyszliśmy w niedzielę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wojewódzki ,rodziłam w 2004,w środę o 14 w piątek przed 12 byliśmy w domu
2010 nagła cesarka w środę ,do domu mieliśmy wyjść w sobotę rano ale zostaliśmy na 8 dni.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry