Widok
Skoro znalazłaś fajny wózek ,to dlaczego nie?
Ja miałam wybrany . Nagle bez powodu zaczęły mi się
skurcze i wylądowałam na patologii.Spędziłam na niej 2 ostatnie m-ce.
Mąż pojechał po wózek po porodzie.
Przywiózł oczywiście nie ten kolor,model - tylko cena się zgadzała.
Jasno zielony wózek z różowymi dodatkami to chyba nie najlepsze
kolory dla chłopca?
Kup .To żadne zabobony
Ja miałam wybrany . Nagle bez powodu zaczęły mi się
skurcze i wylądowałam na patologii.Spędziłam na niej 2 ostatnie m-ce.
Mąż pojechał po wózek po porodzie.
Przywiózł oczywiście nie ten kolor,model - tylko cena się zgadzała.
Jasno zielony wózek z różowymi dodatkami to chyba nie najlepsze
kolory dla chłopca?
Kup .To żadne zabobony
My wózek zamówiliśmy jak byłam w 23 tc.
czeka się na niego do 14-16 tygodni więc dlatego tak szybko zamawialiśmy - wózek chcieliśmy mieć około miesiąc przed terminem porodu, więc i tak u nas będzie z 2-3 tygodnie przed planowanym rozwiązaniem.
Niektóre wózki są dostępne od ręki, na inne czeka się tydzień, czy dwa a na inne właśnie po 4 miesiące, więc na pewnow arto zrobić rozeznanie, a gdybym znalazła jakąś okazję na wybrany przeze mnie model, to bym zakupiła nie patrząc na zabobony :)
Aczkolwiek zakup wózka przed zajściem w ciążę uważam za przesadę ;)
czeka się na niego do 14-16 tygodni więc dlatego tak szybko zamawialiśmy - wózek chcieliśmy mieć około miesiąc przed terminem porodu, więc i tak u nas będzie z 2-3 tygodnie przed planowanym rozwiązaniem.
Niektóre wózki są dostępne od ręki, na inne czeka się tydzień, czy dwa a na inne właśnie po 4 miesiące, więc na pewnow arto zrobić rozeznanie, a gdybym znalazła jakąś okazję na wybrany przeze mnie model, to bym zakupiła nie patrząc na zabobony :)
Aczkolwiek zakup wózka przed zajściem w ciążę uważam za przesadę ;)
zamówilismy w listopadzie, bo konczyla sie zeszloroczna kolekcja, zaliczka i lezal w magazynie. odebralismy w lutym.
My kupiliśmy wózek 4 dni przed porodem (terminowym), od początku byliśmy nastawieni na używany, więc jak się trafiła w końcu okazja (wózek spełniający nasze oczekiwania i w bardzo dobrej cenie), to po prostu pojechaliśmy kupić i nie musieliśmy czekać jak w przypadku zamawiania nowego (wtedy rzeczywiście lepiej szybciej się za to wziąć). I zdążyliśmy - byłam mocno nastawiona na terminowy poród - ani szybciej ani później i miałam to szczęście, że tak się udało.