Widok
Co za bzdura... "suknie z Madonny"??? Przecież to nie firma szyjąca suknie, Madonna tylko je sprzedaje. Różne firmy mają różne ceny. Czasami można spotkać suknie firm sprzedawanych w Madonnie również w innych salonach (wiem, że mogą być wtedy o wiele tańsze). Ja za swoją suknie (Atelier Diagonal), którą kupuję w Madonnie (model chyba z tego roku) zapłacę 2790zł. Kupuję ją w Madonnie, bo taka sama w salonie w Pruszczu Gdańskim była droższa o 210zł.
A swoją drogą nie rozumiem o co chodzi z tą Madonną. Co to za szał i paranoja, żeby koniecznie mieć stamtąd suknię (wszędzie są suknie ładne i te mniej ładne)?
Czy ktoś wyjaśni mi dlaczego tak ważne jest, aby mieć suknię z Madonny?
A swoją drogą nie rozumiem o co chodzi z tą Madonną. Co to za szał i paranoja, żeby koniecznie mieć stamtąd suknię (wszędzie są suknie ładne i te mniej ładne)?
Czy ktoś wyjaśni mi dlaczego tak ważne jest, aby mieć suknię z Madonny?
ok, po co te nerwy ...
to ja ci wyjaśnię, jesli Pani z budki za rogiem ZAGWARANTUJE mi, że sprowadzi TAKĄ koronkę i że suknia będzie wyglądała dokładne tak jak sobie tego zyczę to ja bardzo chętnie zapłace za nią 1000 zł i ani pronovias ani la sposa nie musi być napisane na podszewce !!
to ja ci wyjaśnię, jesli Pani z budki za rogiem ZAGWARANTUJE mi, że sprowadzi TAKĄ koronkę i że suknia będzie wyglądała dokładne tak jak sobie tego zyczę to ja bardzo chętnie zapłace za nią 1000 zł i ani pronovias ani la sposa nie musi być napisane na podszewce !!
papilio1@op.pl
Nie o to mi chodziło... często ktoś pyta "ile kosztują w madonnie?", a nawet nie wie czego szuka dokładnie. Madonna nie szyje przecież sukni, tylko je sprzedaje.
Tokio, ja nie mówię, że ktoś inny ma skopiować suknie, tylko, że czasem w innych salonach sprzedają suknie firm, które sprzedawane są w Madonnie.
I przecież nie mam nic do tego, że komuś tylko tam podobają się suknie. Chodzi mi tylko o to, że ktoś chce koniecznie stamtąd "bo tak!!!"
Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam. Chciałam tylko poznać fenomen "madonny".
Tokio, ja nie mówię, że ktoś inny ma skopiować suknie, tylko, że czasem w innych salonach sprzedają suknie firm, które sprzedawane są w Madonnie.
I przecież nie mam nic do tego, że komuś tylko tam podobają się suknie. Chodzi mi tylko o to, że ktoś chce koniecznie stamtąd "bo tak!!!"
Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam. Chciałam tylko poznać fenomen "madonny".
Naprawde nie rozumiem po co się tak oburzać, ja tez ze nim pojechałam do salonu pytałam sie na forum np. o ceny w sensie czy warto tam jechac czy suknie sa tego warto i czy mnie wogle stac
jesli ktos sie zapyta ile kosztuje szycie sukni w Elji we Wrzeszczu to chyba liczy na jasną odpowiedz ze np. ok. 1000-1500 (?)
i nie znaczy to ze koniecznie chce zamówić tylko i wyłącznie tam
jesli ktos sie zapyta ile kosztuje szycie sukni w Elji we Wrzeszczu to chyba liczy na jasną odpowiedz ze np. ok. 1000-1500 (?)
i nie znaczy to ze koniecznie chce zamówić tylko i wyłącznie tam
[url=http://www.suwaczek.pl/]
sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)

sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)
Ja mogę tylko powiedzieć,że nieprawdą jest,ze suknie w Madonnie kosztują od 4000 tyś w górę.Ja zamówiłam ostatnio suknię z kolekcji White One 2008 i będę płaciła za nią 2600-więc z tymi cenami to nie do końca prawda.Nie wprowadzajcie innych w błąd,bo po przeczytaniu wypowiedzi na forum nie chciałam do Madonny wogóle jechać(ze względu na ceny)a okazało się,ze tam znalazłam właśnie tą wymarzona i w normalnej cenie...
Ja nie piszę tego do żadnej z Was konkretnie tylko tak ogólnie.Nie ma co pisać cen,każdy powinien pojechać i zobaczyć-tak jest najlepiej.No a suknie tam faktycznie cudne.Ja wybrałam suknie White One model 181(zdjęcie nie oddaje tego jaka jest naprawdę:-)To wogóle nie mój styl ale jak ubrałam to wiedziałąm,że żadnej innej już nie chcę:-)Podkreśla to,co ma podkreślać a ukrywa to co powinna:-)
zwiedziałam wiele salonów w Trójmieście i gorszego od Madonny nie widzialam. bo niestety sprzedawczynie są znaczącym elementem sklepu. Panie niczym królowe na włościach. Sztuczno usmiechające się babole. nakrzyczały na mnie jak nie wiem co gdy spojrzałam na suknie ile ma warstw.Ponieważ suknie pod spodem mozna odlagac dopiero PO podpisaniu umowy, cud ze mozna je przymierzać. a suknie owszem wypozyczaja ale przerabiaja ta ktora jest w salonie (czyli pochaczona, przepocona i zniszczona). Kiedy prawie we wszystkich salonach na wypozyczenie szyja nowa suknie. Polecam goraco SALON PARIS we wrzeszczu. Przemiła Pani, ktora umnie doradzić, jest serdeczna. i nie robi problemow np zeby sobie zrobic zdjecie w sukni slubnej.
Dla mnie panie w Madonnie były bardzo miłe, nie miały nic przeciwko żebym obejrzała dokładnie suknię.
A co do: "Kiedy prawie we wszystkich salonach na wypozyczenie szyja nowa suknie" to tylko w Paris się z tym spotkałam, ale wiąże się to z odpowiednio wysoką ceną wypożyczenia sukni np. suknia która mi się spodobała w Paris kupno 4300zł, wypożyczenie 2800zł :/
Tylko w Paris pani pozwoliła zrobic zdjęcia sukni- ogólnie fajny salon, ale to właśnie w Madonnie znalazłam tą jedyną.
A co do: "Kiedy prawie we wszystkich salonach na wypozyczenie szyja nowa suknie" to tylko w Paris się z tym spotkałam, ale wiąże się to z odpowiednio wysoką ceną wypożyczenia sukni np. suknia która mi się spodobała w Paris kupno 4300zł, wypożyczenie 2800zł :/
Tylko w Paris pani pozwoliła zrobic zdjęcia sukni- ogólnie fajny salon, ale to właśnie w Madonnie znalazłam tą jedyną.
majcia - welo jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głónie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,dokościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwe pod krótsza ,to jest tak pięrkny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiac jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam
moja suknia jest koloru ivory i jest z firmy ktora ma salon Madonna.
a jakiego koloru jest twoja? a moglabys mi juz po slubie przeslac twoje zdjecia w sukni i w tym welonie?
jestem nim zainteresowana..aha a jak dlugi on jest? bo mam tren i chcialabym , zeby by ten welon przykrywal go.
dzieki za pomoc
a jakiego koloru jest twoja? a moglabys mi juz po slubie przeslac twoje zdjecia w sukni i w tym welonie?
jestem nim zainteresowana..aha a jak dlugi on jest? bo mam tren i chcialabym , zeby by ten welon przykrywal go.
dzieki za pomoc
majcia - welon jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głównie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,do kościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwę pod krótsza ,to jest tak piękny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiać jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam
teraz bez błędów
teraz bez błędów