Widok

ile kosztują suknie w Madonnie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
napiszcie proszę ile kosztują suknie w salonie Madonna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
4-15 tyś ... więc może napisz jaka cię suknia interesuje ... :)

papilio1@op.pl
dziękuję za odpowiedź :) kurcze, drogie... czy starsze modele można dostać taniej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak można taniej, a jaka ci się podoba? ja tez szukam sukni z Madonny ale z drugiej ręki, nie stać mnie by zapłacić za suknię więcej niż 2 tysiace :(

papilio1@op.pl
Gdy kupowałam swoją były jesze modele w cenie ok. 3000 do 4000 i oczywiście te powyżej 4000

Co za bzdura... "suknie z Madonny"??? Przecież to nie firma szyjąca suknie, Madonna tylko je sprzedaje. Różne firmy mają różne ceny. Czasami można spotkać suknie firm sprzedawanych w Madonnie również w innych salonach (wiem, że mogą być wtedy o wiele tańsze). Ja za swoją suknie (Atelier Diagonal), którą kupuję w Madonnie (model chyba z tego roku) zapłacę 2790zł. Kupuję ją w Madonnie, bo taka sama w salonie w Pruszczu Gdańskim była droższa o 210zł.

A swoją drogą nie rozumiem o co chodzi z tą Madonną. Co to za szał i paranoja, żeby koniecznie mieć stamtąd suknię (wszędzie są suknie ładne i te mniej ładne)?

Czy ktoś wyjaśni mi dlaczego tak ważne jest, aby mieć suknię z Madonny?

ja uwazam ze sa tam najladniejsze sukienki, jak dla mnie agnes czy farage suknie wymiekaja, a jakby sklep sie nazywal X a mial suknie pronoviasa, czy la sposy to tez bylby swietne, po prostu te suknie jak dla mnie sa najpiekniejsze

ok, po co te nerwy ...

to ja ci wyjaśnię, jesli Pani z budki za rogiem ZAGWARANTUJE mi, że sprowadzi TAKĄ koronkę i że suknia będzie wyglądała dokładne tak jak sobie tego zyczę to ja bardzo chętnie zapłace za nią 1000 zł i ani pronovias ani la sposa nie musi być napisane na podszewce !!

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewwa chyba troszkę przesadzasz... To, że ktoś spyta ile kosztują suknie w tym salonie nie oznacza, że ma paranoje na tym punkcie! więcej luzu dziewczynko :)
Nie o to mi chodziło... często ktoś pyta "ile kosztują w madonnie?", a nawet nie wie czego szuka dokładnie. Madonna nie szyje przecież sukni, tylko je sprzedaje.

Tokio, ja nie mówię, że ktoś inny ma skopiować suknie, tylko, że czasem w innych salonach sprzedają suknie firm, które sprzedawane są w Madonnie.

I przecież nie mam nic do tego, że komuś tylko tam podobają się suknie. Chodzi mi tylko o to, że ktoś chce koniecznie stamtąd "bo tak!!!"

Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam. Chciałam tylko poznać fenomen "madonny".

ewwa, no to jeśli jestes zorientowana, to napisz proszę, gdzie można kupić pronovias i la sposę poza Madonną, jeślio będzie taniej .... czemu nie?

papilio1@op.pl
dokladnie, to oświeć nas gdzie mozna w okolicach trojmiasta kupic suknie madonny czy la sposy, dla mnie te suknie sa bez konkurencyjne jesli chodzi o pomorski rynek, mi jeszcze podobalu sie suknie meggie sottero i eddy k, ale one sa w waie wiec nie chcialo mi sie jechac

Naprawde nie rozumiem po co się tak oburzać, ja tez ze nim pojechałam do salonu pytałam sie na forum np. o ceny w sensie czy warto tam jechac czy suknie sa tego warto i czy mnie wogle stac

jesli ktos sie zapyta ile kosztuje szycie sukni w Elji we Wrzeszczu to chyba liczy na jasną odpowiedz ze np. ok. 1000-1500 (?)
i nie znaczy to ze koniecznie chce zamówić tylko i wyłącznie tam

Na pewno gdzieś w Elblągu można kupić suknie sprzedawane w Madonnie. Niestety nie pamiętam jakiej firmy :(

Ja mogę tylko powiedzieć,że nieprawdą jest,ze suknie w Madonnie kosztują od 4000 tyś w górę.Ja zamówiłam ostatnio suknię z kolekcji White One 2008 i będę płaciła za nią 2600-więc z tymi cenami to nie do końca prawda.Nie wprowadzajcie innych w błąd,bo po przeczytaniu wypowiedzi na forum nie chciałam do Madonny wogóle jechać(ze względu na ceny)a okazało się,ze tam znalazłam właśnie tą wymarzona i w normalnej cenie...

ooo, no to bardzo dobra wiadomość .... czyli ja tez zostałam wprowadzona w błą... a która to suknia cię tak zachwyciła?

papilio1@op.pl
ja od poczatku pisalam ze najtansza suiknie jaka mierzylam to 2.600, raczej suknie koronkowe sa powyzej 4 tys.

Ja nie piszę tego do żadnej z Was konkretnie tylko tak ogólnie.Nie ma co pisać cen,każdy powinien pojechać i zobaczyć-tak jest najlepiej.No a suknie tam faktycznie cudne.Ja wybrałam suknie White One model 181(zdjęcie nie oddaje tego jaka jest naprawdę:-)To wogóle nie mój styl ale jak ubrałam to wiedziałąm,że żadnej innej już nie chcę:-)Podkreśla to,co ma podkreślać a ukrywa to co powinna:-)

jak pytalam sie pań w madonnie w jakim przedziale cenowym sa tu suknie to powiedzialy mi ze suknie maja od 1500zl do 5000zl :) pozdrawiam

image
Suknie w madonnie faktycznie różnie kosztują. Np. Atelier Diagonal 803 2100 zł a Lorna 3390. Wiec ceny wcale nie zaczynają się od 4000 nawet tych koronkowych.

do góry