Widok

ile kosztują suknie w Madonnie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
napiszcie proszę ile kosztują suknie w salonie Madonna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja bardzo bardzo pilnie poszukuję bolerka do Rondalli jeżeli ktoś by miał to chętnie odkupię lub wypożyczę odpłatnie proszę pomóżcie !
Najbardziej podoba mi sie detalle :) Nie chce sukni która opina za bardzo biodra, bo jestem szczupła, ale mam grube biodra :/
może ktoś ma detalle?
a moze cos takiego jak moja??? :) dante pronovias :D
Tylko, że ja chcę suknię na ramiączkach lub z rekawkami, a Ty miałas "gołą" góre.
Monia, mogę mieć cos dla Ciebie:

http://www.allegro.pl/item693095790_suknia_slubna_pronavias_nepal_roz_36.html

cena może być do negocjacji.
Suknie są drogie, wypożyczenie np tej na max 10 dni kosztuje 2 tys. Welon do tej sukni kosztuje 1400 zł.

w razie pytań kontakt do mnie: emilia2708@wp.pl

Tokio....

Suknie są drogie, wypożyczenie np tej na max 10 dni kosztuje 2 tys. Welon do tej sukni kosztuje 1400 zł.

Jaki jest rozmiar sukienki? Poszukuję 36 na 170 cm.
rybcia6, czy moglabys mi przeslac oferte i zdjecia w sukni i welonie jak juz bedziesz miala....jesli masz z przymiarki to tez wystarczy. podaj jeszcze dlugosc welonu,prosze.
bede w trojmiescie okolo 20 czerwca wiec moglabym go zobaczyc :)
maya.24@wp.pl
pa
majcia - welon jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głównie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,do kościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwę pod krótsza ,to jest tak piękny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiać jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam

teraz bez błędów
jesli mialabys zdjecie tego welonu a szczegolnie wykonczenia z koronki, to prosze przeslij mi na meila...nie wiem czy bedzie pasowal do sukni;)
maya.24@wp.pl
pozdrawiam
ivory i śmietanka to identyczne kolory:)
moja suknia jest koloru ivory i jest z firmy ktora ma salon Madonna.
a jakiego koloru jest twoja? a moglabys mi juz po slubie przeslac twoje zdjecia w sukni i w tym welonie?
jestem nim zainteresowana..aha a jak dlugi on jest? bo mam tren i chcialabym , zeby by ten welon przykrywal go.
dzieki za pomoc
majcia - welo jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głónie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,dokościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwe pod krótsza ,to jest tak pięrkny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiac jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam
ja bede miala w sierpniu do sprzedania dlugi dwuczesciowy welon obszyty koronka (3,5 metra)
ja juz ja kupilam, wiem ze to sporo...

teraz czekam na nia z niecierpliwoscia i mam nadzieje, ze potem znajdzie nowa wlascicielke, bo jest b.piekna.
pozdrawiam
dużo tańsze a podobne krojem i materiałem jest nowa kolekcja annaisbridal to moze jednak jakas znich Ci sie spodoba? Szkoda wydawac 5000zł na suknie na jedna noc :(
czy twoj welon jest ewentualnie do sprzedania w sierpniu?
jak wyglada - 2 czesciowy? ma koronkowa obwodke?
poszukuje dlugiego welonu do mojej sukni.
pozdrawiam
i dodam że moim zdaniem suknie z salonu Madonna sa napiękniejsze na świecie i nie ma porównania z innymi salonami poprostu w Madonnie śa suknie z naturalnego jedwabiu..a nie z satyny...poprostu nie ma porównania :)
moja kosztowałam 4990zł ale kupiłam od pierwszej właścicielki za 2.800zł a welon kupiłam w Madonnie za 250zł dłuuuugi i przepiękny :)
do góry