Widok
majcia - welon jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głównie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,do kościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwę pod krótsza ,to jest tak piękny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiać jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam
teraz bez błędów
teraz bez błędów
moja suknia jest koloru ivory i jest z firmy ktora ma salon Madonna.
a jakiego koloru jest twoja? a moglabys mi juz po slubie przeslac twoje zdjecia w sukni i w tym welonie?
jestem nim zainteresowana..aha a jak dlugi on jest? bo mam tren i chcialabym , zeby by ten welon przykrywal go.
dzieki za pomoc
a jakiego koloru jest twoja? a moglabys mi juz po slubie przeslac twoje zdjecia w sukni i w tym welonie?
jestem nim zainteresowana..aha a jak dlugi on jest? bo mam tren i chcialabym , zeby by ten welon przykrywal go.
dzieki za pomoc
majcia - welo jest długi bez lamówek kolor-jasna śmietanka :) (pasuje głónie do sukien z Madonny)jest dwuwarstwowy ,dokościoła długi a na tańce podpina sie agrafka dłuższą warstwe pod krótsza ,to jest tak pięrkny materiał ze sam sie układa nie trzeba poprawiac jest śliczny :D do sprzedania w połowie czerwca :) pozdrawiam