Widok
przeciez wieczorowe suknie maja inne fasony niz slubne.zawsze bedzie widac ze to slubna farbowana.i gdzie Wy sie wybierzecie w nich- na jakie bale.chyba ze do prezydenta albo ambasady.ale was nie krytykuje.to Wasz wybór i nie wykluczone ze ja tez bede musiała kupic/uszyc dla siebie suknie ślubna-bo jestem bardzo drobna i nie wiem czy na siebie znajde i tez bede musiala farbowac. przepraszam jesli kogos uraziłam.pozdr.
no dobra, przefarbujecie je sobie, pójdziecie np na sylwestra ze znajomymi i pierwsza reakcja innych lasek: O! suknię ślubną sobie przefarbowałaś! ;) co mąż Ci nie chciał kupić nowej kreacji! ;))) itp.....
akurat Ty elajza masz suknię typowo ślubną, to musiałaby być naprawdę prosta sukienka, lub tylko gładka spódnica i gorset, żeby efekt farbowania była jako taki...... a i tak każdy ze znajomych by wiedział, że to po ślubnej ;)
akurat Ty elajza masz suknię typowo ślubną, to musiałaby być naprawdę prosta sukienka, lub tylko gładka spódnica i gorset, żeby efekt farbowania była jako taki...... a i tak każdy ze znajomych by wiedział, że to po ślubnej ;)
A mnie się wydaje, że przyszłe panny młode są już tak zestresowane, że szukają ukojenia w mniej lub bardziej ostrych wypowiedziach na forum - takie rozładownie napięcia (a są lepsze sposoby przecież ;) )... Bo coraz więcej tu wątków, które rozpoczynają się normalnie, a kończą kłótnią i wzajemnym obrażaniem. Tak więc (megan i nie tylko) WYLUZUJMY :)

ta farbiarnia jest w oliwie naprzeciw telewizji Gdańsk w takich pawilonach. Apropo tego gdzie taką suknie ubrać. Przede wszystkim będę ją ubierać na sylwestra ale bez koła to będzie mniej szeroka, myslę, też nad zalożeniem samej spódnicy z dokupionym zwykłym gorsetem nie tym ślubnym, wtedy będzie w ogóle wyglądać bardziej "normalnie" a poza tym to chyba kazdego indywidualna sprawa co chce zrobić z suknią. Dam znać ci Elajza jak będzie wygladać po farbowaniu po 22 zanoszę, bo wtedy urlop im się kończy.
Dzięki za namiary. Też uważam, że suknie ślubne po farbowaniu i drobnych przeróbkach mogą doskonale służyć jako suknie wieczorowe, tym bardziej jeżeli jest osbono gorset i spódnica, wtedy możliwość tworzenie różnych kombinacji jest mnóstwo.
Też bardzo prosiłabym o relacje ze stanu sukni po zmianie koloru!!
Też bardzo prosiłabym o relacje ze stanu sukni po zmianie koloru!!