Widok

ile kosztuje farbowanie sukni?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy moze ktoś wie ile kosztuje farbowanie. Cały czas się nad tym zastanawiam, jakoś nie chcę sie bawić w sprzedawanie, a może kiedyś wykorzystam. Zastanawiam sie tylko ile taka przyjemność kosztuje.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie na czyżewskiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co patrzyłam za zwykłą odzież placi się od 20 zł w górę także nie są to duże koszta

belle a jak kształtują sie tam farbowania nazwijmy to małej odzieży??

mam do zafarbowania jedną małą bluzeczkę i zastawiam się czy jest sens jechać z nią az do gdańska??!!

z góry dzięki za odpowiedz!
Dzięki za namiary. Też uważam, że suknie ślubne po farbowaniu i drobnych przeróbkach mogą doskonale służyć jako suknie wieczorowe, tym bardziej jeżeli jest osbono gorset i spódnica, wtedy możliwość tworzenie różnych kombinacji jest mnóstwo.
Też bardzo prosiłabym o relacje ze stanu sukni po zmianie koloru!!
ta farbiarnia jest w oliwie naprzeciw telewizji Gdańsk w takich pawilonach. Apropo tego gdzie taką suknie ubrać. Przede wszystkim będę ją ubierać na sylwestra ale bez koła to będzie mniej szeroka, myslę, też nad zalożeniem samej spódnicy z dokupionym zwykłym gorsetem nie tym ślubnym, wtedy będzie w ogóle wyglądać bardziej "normalnie" a poza tym to chyba kazdego indywidualna sprawa co chce zrobić z suknią. Dam znać ci Elajza jak będzie wygladać po farbowaniu po 22 zanoszę, bo wtedy urlop im się kończy.

Tam, gdzie zamawiałam suknię ślubną, bardzo podobne były fasony wieczorowe. Jedyna różnica to brak welonu i innych dodatków. No i kolor.
Ja też być może zafarbuję i może trochę przerobię. Żadna to profanacja!!!

A mnie się wydaje, że przyszłe panny młode są już tak zestresowane, że szukają ukojenia w mniej lub bardziej ostrych wypowiedziach na forum - takie rozładownie napięcia (a są lepsze sposoby przecież ;) )... Bo coraz więcej tu wątków, które rozpoczynają się normalnie, a kończą kłótnią i wzajemnym obrażaniem. Tak więc (megan i nie tylko) WYLUZUJMY :)
anjja, odebralam i odpisalam :)

Mma pytanie czy ul. Czyżewskiego mieści się w Gdańsku, czy może w innym mieście w Trójmieście? A może ma ktoś dokładne namiary na ten "lokal" gdzie farbują suknie?
Z góry wielkie dzięki!!
Jesli kiecka się nadaje- to czemu nie???? a jesli jest na 3 kołach to nie bardzo..... jaka profanacja???? to świętość jakaś czy jak???? bez przesady...
a dla mnie to jest jakby "profanacja" sukni, którą zakłada się w takim wyjątkowym dniu, już wolałabym, żeby wisiała w szafie. to rzeczywiście tak jakby z welonu zrobić firankę.....ale macie pomysły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Elajza, odebrałaś mojego emaila?
ani halki na kole, gladka, prosta spodnica - co ty sie gosciu czepiles mojej sukienki?? chyba juz moja w tym glowa, zeby z nia zrobic co mi sie podoba?
i nie uwazam, ze bedzie widac po zafarbowaniu, ze to slubna byla.
EOT

trzeba jeszcze miec welon i halki na kołach - ale cóz jesli takie są Twoje marzenia to zawsze z dziewczynami możemy coś spejalnie dla Ciebie zrobić
a to może zróbcie sobie z welonów firanki, a z halek na kołach abażury na lampy ;))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no dobra, przefarbujecie je sobie, pójdziecie np na sylwestra ze znajomymi i pierwsza reakcja innych lasek: O! suknię ślubną sobie przefarbowałaś! ;) co mąż Ci nie chciał kupić nowej kreacji! ;))) itp.....

akurat Ty elajza masz suknię typowo ślubną, to musiałaby być naprawdę prosta sukienka, lub tylko gładka spódnica i gorset, żeby efekt farbowania była jako taki...... a i tak każdy ze znajomych by wiedział, że to po ślubnej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie, nie uraziłaś - bynajmniej nie mnie - tylko nie rozumiem dlaczego suknia ślubna musi miec inny fason niż wieczorowa - myślę, że jeśli uda się fajnie zafarbować moją to nikt, kto nie widział mnie na ślubie, nie będzie wiedział że brałam w niej ślub :)))
przeciez wieczorowe suknie maja inne fasony niz slubne.zawsze bedzie widac ze to slubna farbowana.i gdzie Wy sie wybierzecie w nich- na jakie bale.chyba ze do prezydenta albo ambasady.ale was nie krytykuje.to Wasz wybór i nie wykluczone ze ja tez bede musiała kupic/uszyc dla siebie suknie ślubna-bo jestem bardzo drobna i nie wiem czy na siebie znajde i tez bede musiala farbowac. przepraszam jesli kogos uraziłam.pozdr.

co to znaczy "typowo ślubne fasony"? hmmm - troszkę Cie nie rozumiem, Asiunia
przesle Ci kilka zdjęc na emaila :))) - mysle ze rozpoznasz nas :)))
do góry