Widok

ile kosztuje tort na chrzciny u sowy i czy warto??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie!!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie warto :-))))) jak kto lubi.
Zobacz moją galerię www.picasaweb.google.pl/Martyna0578 robię najróżniejsze torty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
jest bardzo drogi i bardzo słodki (45 zł za kg). miałam tort na urodziny dla mojego dziecka. wygląd ok ale słodki jak diabli.
da drugiej córki na chrzciny zamówiłam w sabince. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie warto :)
moja mama robi ciasta i torty na sprzedaż, oraz na różne rodzinne uroczystości jej wypieki to podstawa bałam się trochę"zdradzić ją " ale zależało mi na torcie od sowy i nie żałuję :) na szczęście mama sie nie obraziła
mieliśmy na urodzinki truflowy kubuś puchatek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dla mnie tez warto, na 2 urodziny syna zamawialismy u Sowy. tort byl sliczny i pyszny, wcale nie taki slodki. zalezy jaki smak sie wybierze, my mielismy krolewski. Polecam
image
image

martszp ile kosztuje u ciebie przykładowo tort z niebieskimi bucikami??
image
te Pani torty są śliczne... jak je Pani robi? :)
jakies namiary ?
to jest tort jaki zrobiłam dla jednej z forumowiczek na chrzciny synka

image
Piekne te torty robisz-dzielo sztuki!bardzo cenie i podziwiam osoby, ktore takie cos potrafia zrobic!Ciezka praca a jaki efekt!
Sama bym sie ksusila, ale tesciowa w ramach oszczednosci zaoferowala sie wywalic jakis wielki tort ze smietany na chrzciny, no, zobaczymy ile tam trucizny dodala w moim kawaleczku hehe;)
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tam polecam sowe
mialam na roczek coreczki
smak byl cos z czekolada ale po jednym kawalku masz dosc :)
image
a i koszt 45 zl za kg
czyli za tort coos kolo 120 zl
image
a ja polecam Bajadere -Sowa się chowa i ze smakiem i z ceną (Bajadera dużo tansza i dużo lepsza)W-Z jagodowa-palce lizać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sowa robi jeden rodzaj tortu na chrzciny. Jest oblany białą masą (masa i napisy gratis). Za 3 złote mozna dokupić dzidziusia pod kołderką. Cena jest taka jak za kostki + 2 zł (czyli jakieś 34-36 zł). Robią na 12, 16 albo 24 porcje (ten największy to około 2 kg). Smak oczywiście według gustu. Jutro zamawiam, więc mam nadzieję, że te informacje się potwierdzą (uzyskałm je przez telefon)
Dzidizuś pod kołderką kosztuje 13zł a cena tortu na 16 kawałków czyli ok.2 kg to ok.90-100zł. Zamawiałam w listopadzie i cena była 45zł za kg, myślę że nic się nie zmieniło.
a ja mogę zrobić dzidziusia pod kołderką, buciki, smoczek i wiele wiele innych ozdób z masy cukrowej :-)) Smaki i dodatki do wyboru.
martszp ozdoby na torcie to nie wszystko, napisz proszę jakie smaki tortów robisz i jesli to nie tajemnica to jakie sa ceny u Ciebie
martszp a piłkę nożną dla mojego męża zrobisz ? :)
Majaki- podaj maila to wyślę Ci moją ofertę
larisa -piłkę dla Twojego męża zrobię
super, to co prawda na marzec ale napewno się do Ciebie zgłoszę :)
ok :-) mój adres mailowy jest w profilu.
już zapisałam :)
już zapisałam :)
do zobaczenia :-))
ja dopiero co robiłam Chrzciny i zamowiłam tort w Sabince w Wejherowie. Za kilo 25 zl, a tort przepyszny, przyozdobhiony na Chrzciny z wypisanym imieniem i bajerami, wisniowo-czekoladowy. Goscie byli zachwyceni. Dalam za tort 50 xł :0
Ja wyprawiałam chrzciny miesiąc temu i zamawiałam tort u Sowy i byłam bardzo zadowolona. Zamówiłam tort królewski w whippaku- to chyba tak się pisze. Jest to taka dekoracja jakby tort był cały w delikatnej pierzynce ze śnieżki. Tort był na 24 osoby z dekoracją dzidziusia i zapłaciłam za całość jakoś 100 zł. Dekorację tego typu co miałam można zobaczyć na stronie Sowy w tortach weselnych. np. tort weselny classic.
Byłam bardzo zadowolona- tort pyszny a dekoracja przepiękna....no i gościom bardzo smaokował.
image
image
martaszp, wyślij mi swoją ofertę.
annakrupko@o2.pl
Martyna (martszp) już nie robi tortów na zamówienie :)

byłam jedną z ostatnich klientek prawie rok temu ;)
Dziewczyny brała moze któraś ostatnio torciki z sowy? Właśnie zabieram się powoli za organizacje roczku dla synka, jaka jest orientacyjna cena za 24 kawałki?
A ja robiłam u pani Emilii Rody jest na facebooku i tam też jej piękne torty za duży tort zpłaciłam 100zł , malinowy -palce lizać, a do tego dzieło sztuki . polecam
31,90 za kg jestc2018

31,90? Hahaha, Chyba za zwykłe ciasto.
Od paru lat co roku kupuję dzieciom tort z Sowy na urodziny, taki specjalny z jakąś postacią bajkową na wierzchu. Zawsze jest to tort taki średni co do wielkości, ok. 16 kawałków (1,5-2 kg). Nigdy nie zapłaciłam mniej jak 150 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że tort jest nieodłącznym elementem wszelkich imprez urodzinowych oraz okolicznościowych, dlatego mogę Wam polecićsklep, z którego sam niejednokrotnie korzystałem - https://www.e-tort.pl/torty-z-dostawa-warszawa . Ktoś z Was również zamawiał u nich torty?

Taaa z Gdyni po tort do Warszawy pojade ,jprd co.za deb...to pisza.

Tam możesz wybrać jakie miasto ci pasuje. Jest do wyboru lista tortów z Gdyni i Gdańska.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry