Widok
Piekne te torty robisz-dzielo sztuki!bardzo cenie i podziwiam osoby, ktore takie cos potrafia zrobic!Ciezka praca a jaki efekt!
Sama bym sie ksusila, ale tesciowa w ramach oszczednosci zaoferowala sie wywalic jakis wielki tort ze smietany na chrzciny, no, zobaczymy ile tam trucizny dodala w moim kawaleczku hehe;)
Sama bym sie ksusila, ale tesciowa w ramach oszczednosci zaoferowala sie wywalic jakis wielki tort ze smietany na chrzciny, no, zobaczymy ile tam trucizny dodala w moim kawaleczku hehe;)
Sowa robi jeden rodzaj tortu na chrzciny. Jest oblany białą masą (masa i napisy gratis). Za 3 złote mozna dokupić dzidziusia pod kołderką. Cena jest taka jak za kostki + 2 zł (czyli jakieś 34-36 zł). Robią na 12, 16 albo 24 porcje (ten największy to około 2 kg). Smak oczywiście według gustu. Jutro zamawiam, więc mam nadzieję, że te informacje się potwierdzą (uzyskałm je przez telefon)
Ja wyprawiałam chrzciny miesiąc temu i zamawiałam tort u Sowy i byłam bardzo zadowolona. Zamówiłam tort królewski w whippaku- to chyba tak się pisze. Jest to taka dekoracja jakby tort był cały w delikatnej pierzynce ze śnieżki. Tort był na 24 osoby z dekoracją dzidziusia i zapłaciłam za całość jakoś 100 zł. Dekorację tego typu co miałam można zobaczyć na stronie Sowy w tortach weselnych. np. tort weselny classic.
Byłam bardzo zadowolona- tort pyszny a dekoracja przepiękna....no i gościom bardzo smaokował.
Byłam bardzo zadowolona- tort pyszny a dekoracja przepiękna....no i gościom bardzo smaokował.
Uważam, że tort jest nieodłącznym elementem wszelkich imprez urodzinowych oraz okolicznościowych, dlatego mogę Wam polecićsklep, z którego sam niejednokrotnie korzystałem - https://www.e-tort.pl/torty-z-dostawa-warszawa . Ktoś z Was również zamawiał u nich torty?