Widok
goralko-wątpie :) Moja przyjaciolka jest w 3 miesiacu ciazy i niedawno zaczela jej leciec tzw siara i mowila ze jedno opakowanie 50szt to ona ma na niecaly miesiac.Takze podczas karmienia chyba nieco wiecej bedzie potrzeba.najgorsze ze to cholerstwo nie jest wcale tanie,u mnie jedno opakowanie 25 zl.:/
zazdroszcze wam Madzia i Agacik, ze mnie sie leje potwornie, nawet pieluchy tetrowe musze zmieniac pare razy dziennie, tak przeciekaja mi, chyba zrobie tak jak pisze palla , bo jak wychodze to martwie sie zeby mi dwa placki na bluzce sie nie pojawiły, mogliby stworzyc jakies pampersy do staników, to chyba by sie sprawdziło :)
ja miałam jedno i moze z 10 wzięłam :)
jesli chcesz to odsprzedam ci resztę - taniej niz w sklepie przelicze tylko ile zostało w pudełku
jesli chcesz to odsprzedam ci resztę - taniej niz w sklepie przelicze tylko ile zostało w pudełku
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Ja tez jestem w szoku, że te wkładki tyle kosztują :(. Dla mnie najlepsze sa penaten i johnsona, najbardziej chłonne, gerbera na przykład są fatalne. Kupiłam tez wielorazowe aventu, ale niestety pare minut i sa calutkie mokre, więc ze swojej strony nie polecam. A co ciekawe rozbieznośc w cenach tych wielorazowych jest ogromna! Róznica dochodzi nawet do 6 zł na opakowaniu, więc warto popatrzec w róznych aptekach