Widok

ile kupić wkładek laktacyjnych?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ile potrzeba przyszłej mamie wkładek laktacyjnych?jeno opakowanie??

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja co chwilkę wymieniałam wkładkę :) zależy jak bardzo bedzie leciał pokarm :) mi jedno opakowanie na kilka godz starczało :)

imageimage
goralko-wątpie :) Moja przyjaciolka jest w 3 miesiacu ciazy i niedawno zaczela jej leciec tzw siara i mowila ze jedno opakowanie 50szt to ona ma na niecaly miesiac.Takze podczas karmienia chyba nieco wiecej bedzie potrzeba.najgorsze ze to cholerstwo nie jest wcale tanie,u mnie jedno opakowanie 25 zl.:/

image
to zalezy jak komu bardzo cieklnie,, ze mnie to się lało wręcz:) mogłabym cały żłobek wykarmić

imageimage
dzięki dziewczyny za opinie

image
ja karmie piersia a ani jednej nie uzyłam od 3 miesiecy

siara to pikuś , przy karmieniu dziecka nam opakowanie starczało na maks 2 dni, ale jak już miałam dość zmieniania tych wkładek to pieluchę tetrowa wsadzałam ;D a najlepiej sie u nas sprawdziły penatena bo są grubsze i bardziej chłonne.no i tańsze.

image
image
ja proponuje kupic najtancze i najgrubsze podpaski bella i przeciac na pół. a na wyjscie wkładki :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie 1 opakowanie na 2-4 dni starczalo, wiec warto sie zaopatrzyc :-)

image
image
kupowalyscie jednorazowe czy wielo? i jakiej firmy?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupowalam 1xuz, dla mnie najlepsze byly Canpola - 40 szt po ok. 12 zl na allegro. w ostatecznosci w aptece kupowalam belli

image
image
jedno opakowanie to pikuś...ja sobie kupiłam teraz Aventu wielorazowe do prania-sa bardzo fajne
i awaryjnie mam jeszcze takie zwykłe Rossmanowskie za 5 zeta chyba, tez daja radę
Ja kupiłam jedno opakowanie TT i użyłam może dwóch sztuk. Nie były potrzebne.

image
no i widać, że każdy ma inaczej :)
no wlasnie :)ale ten patent z podpaskami dobry jest:)zapamietam.

image
zazdroszcze wam Madzia i Agacik, ze mnie sie leje potwornie, nawet pieluchy tetrowe musze zmieniac pare razy dziennie, tak przeciekaja mi, chyba zrobie tak jak pisze palla , bo jak wychodze to martwie sie zeby mi dwa placki na bluzce sie nie pojawiły, mogliby stworzyc jakies pampersy do staników, to chyba by sie sprawdziło :)

image
image
ja miałam jedno i moze z 10 wzięłam :)
jesli chcesz to odsprzedam ci resztę - taniej niz w sklepie przelicze tylko ile zostało w pudełku

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Ja tez jestem w szoku, że te wkładki tyle kosztują :(. Dla mnie najlepsze sa penaten i johnsona, najbardziej chłonne, gerbera na przykład są fatalne. Kupiłam tez wielorazowe aventu, ale niestety pare minut i sa calutkie mokre, więc ze swojej strony nie polecam. A co ciekawe rozbieznośc w cenach tych wielorazowych jest ogromna! Róznica dochodzi nawet do 6 zł na opakowaniu, więc warto popatrzec w róznych aptekach

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

do góry