Widok
Też się zastanawiam.. Mój Dwór z menu ma tylko dwa: obiad i jakaś zupka po północy, ale to stanowczo za mało! Oprócz tych dwóch chcę jeszcze podac jakiegoś faszerowanego prosiaka, czy coś oraz postawić w jakimś wielkim podgrzewanym garnku żurek, żeby każdy mógł w każdej chwili zjeść coś coiepłego :)
My mamy miec 3 ale zaczynam się zastanawiac czy to nie za duzo bo tak o 18 obiad o 21 tort o 23 znowu jedzenie, o 01 znowu jedzenie, trzeba liczyc ze obiad pewnie potrwa jakos godzinke z noszeniem zarełka, kazdy inny posilek i tort jakies pol godziny, poza tym oczepiny i jakie stam konkursy jakąs godzine, podsumowując jakies 3 godziny jak nei wiecej gosci spedzą przy stole, to z aduzo czasu im na zabawe nie zostanie i nawet nie zdazą strawidz obiadu a tu juz kolejne zarelko, sama nie wiem czy tego wszystkiego nie za duzo
no my mamy plan taki
15:30 ślub i potrwa do 16:30 + z min. 30 min na życzenia
wiec w lokalu jestesmy o jakiejśc 16:30
obiad będzie około 17:00
zabawa
około 21 będzie tort
zabawa
około 22 bedzie podziekowanie dla rodziców
i zabawa
gdzies do 23-24 mamy kamerzyste :)
tort chce szybciutko bo będzie moja córcia i troszke innych dziciaczków wiec chcialabym aby się załapali na ciasto - wstępnie ok 22 dzieci maja jechać już do domków
nie wiem ile jeszcze ciepłych posiłków dac oraz jak je rozmieścić
15:30 ślub i potrwa do 16:30 + z min. 30 min na życzenia
wiec w lokalu jestesmy o jakiejśc 16:30
obiad będzie około 17:00
zabawa
około 21 będzie tort
zabawa
około 22 bedzie podziekowanie dla rodziców
i zabawa
gdzies do 23-24 mamy kamerzyste :)
tort chce szybciutko bo będzie moja córcia i troszke innych dziciaczków wiec chcialabym aby się załapali na ciasto - wstępnie ok 22 dzieci maja jechać już do domków
nie wiem ile jeszcze ciepłych posiłków dac oraz jak je rozmieścić