Widok
ty sama musisz to policzyć; u nas były dwa konkursy i poszło na to: 3 butelki wina i 5 butelek wódki a na bramki miałam takie inne buteleczki :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
wiecie to zalezy od ilosci konkursow np :) i od tego ile osób bedzie brało w nich udział. ja np przeznacze na konkursy 2 butelki wódki, 3 szampany i te male drinki smirnoff w ilosci okolo 10.
aha a na bramy to pewnie tez z 5 butelek,nie wiecej
dokladną ilość alkoholu na konkursy podac mozna dopiero jak sie te konkursy dokladnie zna i wie ile osób bierze w nich z zalozenia udzial :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
aha a na bramy to pewnie tez z 5 butelek,nie wiecej
dokladną ilość alkoholu na konkursy podac mozna dopiero jak sie te konkursy dokladnie zna i wie ile osób bierze w nich z zalozenia udzial :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Na konkursy więcej niż Ci się wydaje :)
(zawsze może być tak, ze trzeba będzie przyznać nagrodę dla dwóch osób, które wygrają konkurs itp.)
Na bramy mieliśmy cały karton w bagażniku a poszło z niego 5 flaszek dla motocyklistów - padał deszcz więc bram nei ustawiali ludzie - ale tego eni przewidzisz - z bagażnika wódka nei wyparuje, więc lepiej ją tam mieć niż nie mieć :)
(zawsze może być tak, ze trzeba będzie przyznać nagrodę dla dwóch osób, które wygrają konkurs itp.)
Na bramy mieliśmy cały karton w bagażniku a poszło z niego 5 flaszek dla motocyklistów - padał deszcz więc bram nei ustawiali ludzie - ale tego eni przewidzisz - z bagażnika wódka nei wyparuje, więc lepiej ją tam mieć niż nie mieć :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org