Widok

ile na chrzest

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie ile byscie daly na chrzest siostrzencowi?
nie jestem jakas kasiasta wiec nie prosze o te wygórowane kosmiczne kwoty ale takie mozliwe dla zwykłego szarego człowieka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zależy od rodziców. Ostatni usłyszałam od koleżanki z pracy ze bez sensu robiła chrzciny ( w restauracji) bo kasa się nie zwróciła. A mały dostał same bez użyteczne pamiątki:-(

ale jak to normalni ludzie to myślę ze za max. 200 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzilo mi za jaka kwote wypadalo by cos kupic wlasnie nie chce kasy dawac tylko jakis prezent
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
200, 300 na chrzest? A na komunie 1200, 1300... Dziewczyna napisała, że nie jest kasiasta, a dla kasiastego to dużo. A nie lepiej kupić jakąś pamiątkę? Po co niemowlakowi pieniądze? Ja uważam, że na chrzest kupuję się pamiątkę, cu takiemu dziecku po tych pieniądzach? Rodzice mu przekażą, że dostało na chrzciny 200 zł i za to kupili mu pampersy... Akurat pamiątek jest masa, są różne gadżety z imieniem dziecka itp. Ja polecam sztućce Gerlaha z wygrawerowanym imieniem dziecka. Na allegro koszt do 60 zł, a i praktyczne i ładne i pamiątka fajna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
100-200zł albo bym kupiła jakiś miły prezent pozytywe z grawerem, album na zdjęcia albo coś w tym stylu wtedy to wydatek max 100-150zł jeżeli nie masz pieiędzy to nie ma co się stawiać po prstu dać ile się może i tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem ok 200? 300?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry