Widok
ile porcji na osobę?
Witam Was,jako że niedługo zacznę szaleć z przygotowaniami z menu,a kompletnie się na tym nie znam,mam pytanie-ile zamówić porcji,żeby goście sobie podjedli?w ofercie mamy 2 porcje,ale mama moja twierdzi,że to za mało,nie pytałam o gramaturę.Doradźcie drogie forumowiczki,Dziękuję:-) Aha,ile napoi -wesele w sierpniu,więc pewnie goście będą spragnieni.2 litry styknie na os?
kazdego dania 2 porcje??
To chyba za duzo.... lepiej zamówić np. do obiadu 2 rodzaje mięs i max 1,5 porcji wg mnie
To chyba za duzo.... lepiej zamówić np. do obiadu 2 rodzaje mięs i max 1,5 porcji wg mnie
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

A poprawiny będą??
Bo jeśli nie to chyba wędlin powinno wystarczyć - koniecznie zapytaj o wagę bo porcja porcji wagowo nie równa :)
Bo jeśli nie to chyba wędlin powinno wystarczyć - koniecznie zapytaj o wagę bo porcja porcji wagowo nie równa :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ja mialam wesele na okolo 80 osob i tak mialam zamowione: 80 Kotletow de Volaille, 40 zrazow, 40 porcji schabu i z 35 koltetow schabowych... zostalo troche... no ale lepiej miec wiecej niz mnie :) placilam w sumie 156 zł za osobe i w to jeszcze byl wliczony tort, napoje i lody... o kawie i herbacie nie wspomne bo to jest zawsze gratis :)
Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny!:-)
Do Edisprise-Rybko,prawie na pewno wbrew wszelkim opiniom zdecydowaliśmy się na restaurację Dzikie Wino w Redzie,mój jak ją zobaczył stwierdził,że ta i żadna inna:-)
Wizualnie jest naprawdę ładna,pani kiero do rzeczy,a co do reszty to się okaże:-)Na dniach wpłacamy zaliczkę-najważniejszy problem z bańki,teraz tylko z górki mam nadzieję:-)
Do Edisprise-Rybko,prawie na pewno wbrew wszelkim opiniom zdecydowaliśmy się na restaurację Dzikie Wino w Redzie,mój jak ją zobaczył stwierdził,że ta i żadna inna:-)
Wizualnie jest naprawdę ładna,pani kiero do rzeczy,a co do reszty to się okaże:-)Na dniach wpłacamy zaliczkę-najważniejszy problem z bańki,teraz tylko z górki mam nadzieję:-)