Widok

ile trwa film?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam forumki!Mam takie pytanie-ile trwa film nakreceony na ślubie i weselu bo moj kamerzysta powiedzial ze on zrobi takie 2-godzinne nagranie.Kamerzysta bardzo nam sie podobal-tzn jego praca ale za nastepna godzine nagrania filmu chcial dodatkowe pieniadze.
napiszcie jak jest u was?

pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie widziałam filmu krótszego niż 3 godziny!!!!!!! 4 godziny to średnia. W końcu trzeba nagrać w kościele, życzenia gości, tańce, oczepiny.... troche jest....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak jest z reklama?

slyszalam, ze niektorzy wrzucaja swoja wielominutowa reklame na poczatku filmu - np. po blogoslawienstwie albo przed przysiega w kosciele...
Oooooo!!!Jakiś Pan nam się sprzeciwia!Co niektórzy wyolbrzymiają wątki. Ach P. Mariuszu....(bez komentarza).

no widac można, dla mnie to i tak za mało, połowy ciekawych rzeczy nie ma
A ja się zgadzam z Mariuszem... Ile można kręcic ludzi bawiących się, no i ile to można potem ooglądać ???

my mamy 4 godziny i nie ma na nim żadnej nudy, tylko sala bawiąca się , naprawdę tyle się działo i tak połowa się nei zmieściła, a szkoda, lubię wszytsko miec, nie znoszę jak facet obcina połowę tańca czy piosenki bo za długo trwa.
Co to znaczy ciekawie nagrany. Można pokombinować z ujęciami, ale 10 godzin? 4 godziny to juz przesada - oczywiście można nagrać wszystkie rozmowy przy stołach, przerwy, calutkie tańce, a najlepiej jeszcze z czterech kamer na statywach i dwóch w ruchu. Potem jeszcze miesiącu obróbki i mamy gotowy serial filmowy po tytułem jaka to była dłużyzna na naszym weselu. No i warunek konieczny do zrobienia czegoś takiego - oprócz gości weselnych przynajmiej setka bawiących się statystów - inaczej to porażka.
ja chciałam miec jedo godzinny film... 3 godziny to dla mnie i mojej rodziny duzo za duzo
Tylko, że to pamiątka i dla mnie może trwać nawet - (warunek!) jeżeli jest ciekawie nagrany 10 godz! Ooooo!

Jak nie ma nudy to można nagrać 3 no 3 i pół godziny - natomiast uważam że najlepszy film i fajnie się go ogląda gdy nie jest dłuższy nić 2 no max 2 i pół godziny.
Nasz film trwa 4 godziny, powiedzieliśmy facetowi że chcemy wszytsko co nagrał, a on powiedział, ok i nie wziął nic więcej za to kasy, za cały film, spacer, dom, kościół, wesele zapłaciliśmy 1000zł, film na trzech kaseteach i 4 płytach dvd, super montaż, polecam firmę Maribu z Gdyni Chylonii.
Kasa była od razu ustalona, za dodatkowe godziny nic nie wziął, a było tyle do nagrania, że nie dało się niczego obciąc
Film trwa co najmniej 3 godziny. Podzwoń po innych kamerzystach
( upewnij się) i uświadom tego ,że nie może brać dodatkowej kasy za następna godzinę.

do góry