Widok
ile trwa szycie sukni na poprawiny?
Hej dziewczyny -na mnie chyba już za poźno na szycie sukni...:(Bardzo spodobała mi się jedna z sukni na poprawiny wklejonych tu na forum -z ciekawości jednak zapytam czy np w tydzień półtora jet to możliwe.Miesiąc do ślubu co prawda-ale na dwa tyg przed będę w Polsce i tylko tyle czasu-to chyba jedynie pozstaje mi latanie po sklepach i szukanie..Zupełnie się na tym nie znam -dlatego pytam:)pozdrawiam
mi się wydaje, że jest możliwe uszycie sukienki w 1-1,5 tygodnia :) zależy od krawca (moja babcia była krawcową i Mama też szyje - chociaż nie zawodowo)
jeśli będzie dobry krawiec i nie będziesz musiała biegać za materiałem - to są szanse, że zdążysz :)
tym bardziej, że "nasza" suknia ;) nie jest bardzo skomplikowana :) tylko potrzeba na nią sporo materiału - bo dół jest szyty z koła :)
jeśli będzie dobry krawiec i nie będziesz musiała biegać za materiałem - to są szanse, że zdążysz :)
tym bardziej, że "nasza" suknia ;) nie jest bardzo skomplikowana :) tylko potrzeba na nią sporo materiału - bo dół jest szyty z koła :)