Widok

ile trwa szycie sukni na poprawiny?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny -na mnie chyba już za poźno na szycie sukni...:(Bardzo spodobała mi się jedna z sukni na poprawiny wklejonych tu na forum -z ciekawości jednak zapytam czy np w tydzień półtora jet to możliwe.Miesiąc do ślubu co prawda-ale na dwa tyg przed będę w Polsce i tylko tyle czasu-to chyba jedynie pozstaje mi latanie po sklepach i szukanie..Zupełnie się na tym nie znam -dlatego pytam:)pozdrawiam

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

image
image
jeśli znajdziesz krawcowa co ma akurat wolne albo sie zmobilizuje to uszycie sukienki nie trwa dłużej niż 1 dzień pod warunkiem że jesteś do dyspozycji tego dnia bo chodzi oczywiście o przymiarki. Radze już sobie zaklepać termin u krawcowej a w 2 tygodnie na pewno zdąży:)

imageimage
mi się wydaje, że jest możliwe uszycie sukienki w 1-1,5 tygodnia :) zależy od krawca (moja babcia była krawcową i Mama też szyje - chociaż nie zawodowo)

jeśli będzie dobry krawiec i nie będziesz musiała biegać za materiałem - to są szanse, że zdążysz :)

tym bardziej, że "nasza" suknia ;) nie jest bardzo skomplikowana :) tylko potrzeba na nią sporo materiału - bo dół jest szyty z koła :)

dzięki dziewczyny-to już jakaś nadzieja:):)

image
image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry