Widok
Ja założyłam ten wątek...przyznaje sie do winy :) Po prostu byłam ciekawa czy wszystkich to az tyle wyniesie...bo jak zaczęłam obliczac to sie przeraziłam...przyznam sie ze nie jestem zbyt obeznana w cenach i miałam nadzieje ze moze ktos cos podpowie... bo ja na przykłąd pewnie poszłabym do pierwszej lepszej wizazystki czy kosmetyczki czy kwiaciarni itp. i to by wynikało z mojego braku orientacji... a moze ktos ma sprawdzonego kogos kto robi dobrze i w miare tanio :) Jezeli chodzi o mnie to jedyne na czym nie chce oszczedzac to sukienka :) i to nie wynika z mojego snobizmu tylko jak ją przymierzyłam to po prostu juz wiedziałam ze to TA JEDYNA wymarzona....ale kupiłam ja jak była w promocji... wiec jezeli ktos tak jak ja szuka czegos taniej to prosze o rade :) moze zle ten watek zatytułowałam...
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
u nas nietypowo- moja kreacja wyjdzie taniej niz pana mlodego! sukienke uszyla mi krawcowa na wzor modelu 'lisy ferrery' za 250 zl, do tego fryzjer 100 zl, + jakies dodatkowe sprawy jak kwiaty, spinki do wlosow, ponczochy- niech nawwet bedzie 200 zl, futerko pozyczone, buty biale mialam; jak przymierzylam te moje wszytskie dobra, to oniemialam taka bylam piekna :-) a moj przyszly maz musial kupic garnitur za 1200 zl; mam nadzieje, ze niska cena sukienki, nie zepsuje mi radosci ze slubu :-))))))