Widok

filmowanie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam dobrego kamerzysty,ale nie drogiego-jaka cena jest dobra?ile wy placiliscie?prosze o jakies namiary.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myśmy mieli super kamerzystę z Gdyni, który brał 800zł za filmowanie: dom, kościół, wesele do 1.00 i plener. Dodatkowo płaciliśmy 200zł za dvd, ale naprawdę było warto. Uważam, że to niezbyt wygórowana cena za dobrą robotę.
znam super kamerzystę ! widziałam sporo filmow nakręconych i zmontowanych przez niego! SUPER! widofilmowanie "Groszek" śmiało polecam!

Basia.B
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Temat był wałkowany już nie raz. Cena za filmowanie to jakieś 1250 - 1500 za wszystko z płytkami DVD. Oczywiście znajdziesz taniej, ale zazwyczaj mają koszty ukryte więc może wyjść drożej.
Wideofilmowanie "Groszek "nie ma żadnych ukrytych kosztow.Cena super jak za montaz tak profesjonalny:randka,błogosławieństwo,kościoł,wesele.Do tego płytki DVD.Można zobaczyć wesele nakręcone i zmontowane przez niego,poprostu SUPER!Jeśli jest ktoś zainteresowany podam numer tel. ;)

Basia.B
image
[/url]
Mozesz przeslac mi namiary na maila? Ja wlasnie szukam kamerzysty na 3 wrzesnia, wiec przysylac do mnie wszystkie oferty na maila:)

image
Dodam jeszcze,że ja się właśnie na "Groszka" zdecydowalam! Jestem pewna że nie będę żalować!

Basia.B
image
[/url]
Ja płaciłam 1000zł fotki i fimowanie.
jestem zadowolona, Pan zrobił nam niespodziankę (ponieważ jak stwierdził - byliśmy bardzo mili:)) i dostaliśmy zdjęcia w większym formacie niż zapłaciliśmy, fotki i płytkę odebraliśmy 2 dni po ślubie:))

image
Klodinka mozesz mi przyslac namiary na maila?

image
Afrodytko, popołudniu Ci prześlę, małżonek ma przy sobie namiary:)))

image
Klodinko od ciebie również chciałabym otrzymać jakis kontakt. Szukam kamerzysty i/lub fotografa (jeszcze sie nie zdecydowaliśmy) na 25 grudnia. Jesli będziesz tak miła to podeślij tez próbkę :)
W dwa dni to można chałę odwalić a nie film dobrze zmontować.
Klodinko świeża mężatko poproszę również o namiary i o jakąś próbkę ( najlepiej z Twojego wesela)

image
Monika1 czy moge cie poprosić o namiary ?
czy mogę prosić o namiary?
:-)
Pozdrawiam
Tak tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka .......

ciekawe jakim cudem facet zrobił film i fotki jednocześnie - a może to jeden z tych bo mają aparat przykręcony do kamery? - no cóż jeżeli tak to szczerze współczuję. Fizyczną niemożliwością jest nakręcenie filmu szczególnie na przysiędze i jeszcze jednoczesne zrobienie zdjęć - chyba że nie interesuje Was ułożenie kadru to jak najbardziej.
Teraz pewnie usłyszę litanie że jak ktoś nie ma sprzetu to nie zrobi - cóż nie jest to prawdą ludzie mają sprzęt i żadna szanująca się firma nie zagwarantuje że jeden człowiek zrobi dwie rzeczy jednocześnie.
nikt nie powiedział że robił to jeden człowiek:)))

image
proszę o namiary
:-)
Pozdrawiam
Zwalniam termin 04 czerwca u bardzo dobrego kamerzysty, jest ktoś zainteresowany????

wysłałam namiary, dajcie znać jakby nie doszło

image
Nie stać Cię na niego czy fatalnie kręci ??? :-)
zamknij się idol :/

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry