Widok

implantologia

Czy może ktoś polecić dobrego implantologa w trójmieście, profesjonaliste?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DR Marcin Niekra jest chirurgiem szczekowym i wstawia implanty-zna sie na rzeczy , chodze do niego. Przyjmuje czwartek i piatek w Company House we Wrzeszczu . tel: 583453521
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem,że implantami zajmują się tez na Oruni Górnej u dr Marcinkowskiego z ul.Fiedorfa, chodzę tam do stomatologa:)
Mnie implant wstawili w kryspin dencie w Gdańsku. Mają fajną i profesjonalną obsługe więc będziesz miała pewność że zrobią to dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony ze swojego implantu.
Henio a kiedy wstawiałeś implant w kryspin i ile kosztuje u nich taki zabieg wraz z odbudową protetyczna ?Leczę się u nich i zastanawiam się czy tez u nich zrobić zęba
ja tez wstawialam implantaty u kryspin i jestem bardzo zadowolana ,profesjponalna i fachowa obsluga. Polecam
ivet wiec ile kosztuje wstawienie implantu .. chodzi mi o całość...oraz czy miałaś przypadek ze trzeba było coś tam podsypać kość i kwota urosła?

re: implantologia

reklama reklama reklama
pewnie reklama .. zgadza się.. na każdym forum ta sama śpiewka "fachowa obsługa", "Miła i fachowa obsługa" "profesjonaliści"bla bla już nie mówiąc o cenach.. taniej w Warszawie jest nawet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

do góry