Widok
impreza niespodzianka na 40-tkę męża
Jestem ostatnimi laty bardzo wyautowana z imprez na mieście.
Chciałabym zrobić mężowi imprezę niespodziankę na 40-te urodziny.
Chodzi mi o miejsce, gdzie można sobie posiedziec, dobrze zjeśc ale również potańczyć przy fajnej muzyce.
Nie chciałabym towarzystwa drących się nastolatków i wypicowanych dziewczynek.
Czy jest coś takiego w 3mieście dla troche starszej młodziezy w wieku 30-40 lat?
Proszę o wszelakie pomysły.
Dziekuję!
Chciałabym zrobić mężowi imprezę niespodziankę na 40-te urodziny.
Chodzi mi o miejsce, gdzie można sobie posiedziec, dobrze zjeśc ale również potańczyć przy fajnej muzyce.
Nie chciałabym towarzystwa drących się nastolatków i wypicowanych dziewczynek.
Czy jest coś takiego w 3mieście dla troche starszej młodziezy w wieku 30-40 lat?
Proszę o wszelakie pomysły.
Dziekuję!
ja swojego czasu chodziłam do Kapitana Cooka, tam właśnie średnia wieku jest taka, znaczy była bo teraz to tak do końca nie wiem
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
hej, co prawda ja zrobiłam taką niespodziankę na 30tke dla męza ale wydaje mi się że na 40 tez sie nadaje..
Umówiłam się z męża przyjacielem i jego żoną na kupno biletów na rejs do Szwecji na 24 h - czyli doba tylko na morzu i w tajeminicy przed mężem zorganizowaliśmy taki wypad tylko we 4ke.
Mąż nie wiedział do samego wejścia na statek że płynie..ściemniłam mu że muszę odebrać z promu przesyłkę bo koleżanka z pracy mnie o to prosiła..spakowałam go, siebie i w drogę :)
dopiero przy sprawdzaniu biletów pokazał się mu jego przyjaciel z okrzykiem NIESPODZIANKA :)
mąż był w wielkim szoku..
na SCENE można wnosic swoj alkohol, jedzenie więc wykuypilismyu sobie kaujte we 4ke, tam posiedzielismy..zjedlismy, wypilismy drinki i ruszylismy po poludniu na dyskoteke na promie. Pozostaly fajne wspomnienia i niespodzianka sie udała :0)
Umówiłam się z męża przyjacielem i jego żoną na kupno biletów na rejs do Szwecji na 24 h - czyli doba tylko na morzu i w tajeminicy przed mężem zorganizowaliśmy taki wypad tylko we 4ke.
Mąż nie wiedział do samego wejścia na statek że płynie..ściemniłam mu że muszę odebrać z promu przesyłkę bo koleżanka z pracy mnie o to prosiła..spakowałam go, siebie i w drogę :)
dopiero przy sprawdzaniu biletów pokazał się mu jego przyjaciel z okrzykiem NIESPODZIANKA :)
mąż był w wielkim szoku..
na SCENE można wnosic swoj alkohol, jedzenie więc wykuypilismyu sobie kaujte we 4ke, tam posiedzielismy..zjedlismy, wypilismy drinki i ruszylismy po poludniu na dyskoteke na promie. Pozostaly fajne wspomnienia i niespodzianka sie udała :0)
to jesli chcesz zaprosić większe grono znajmowych to faktycznie POKŁAD bedzie najlepszy roziwazaniem.
Na stronie tego klubu jest kontakt do osoby ktora ustala przykladowe menu na imprezy tego typu. Piszesz ile bedzie osob, ile chcesz przeznaczyc na osobe i ona wysyla Ci rpzykladowe menu..
W cenie juz jest bilet wstepu i rezerwacja stolika.
Na stronie tego klubu jest kontakt do osoby ktora ustala przykladowe menu na imprezy tego typu. Piszesz ile bedzie osob, ile chcesz przeznaczyc na osobe i ona wysyla Ci rpzykladowe menu..
W cenie juz jest bilet wstepu i rezerwacja stolika.
hej, ja jakiś czas temu organizowałam 30tkę mojego męża. Na imprezę nie szliśmy bo to nie nasze klimaty. Mieliśmy zaproszonych znajomych w domu a później wyskoczyliśmy na 2godzinki na kręgle (mamy kręgielnie na naszym osiedlu). zarezerwowałam wszystkie 4 tory i nikogo poza nami nie było w tym czasie. Miałam dogadane, że mogę wnieść swoj alkohol, na miejscu kupowałam napoje i zakąski. Wiem, ze też (jeżeli zrobisz rezerwacje na więcej godzin) można zrobić imprezę zmkniętą i jak się dogadasz to pewnie wniesiesz swój catering.
Mąż i goście byli zadowoleni z takiego rozwiązania :)
Mąż i goście byli zadowoleni z takiego rozwiązania :)