Widok
informacja o braku poprawin
hej, proszę o pomoc w pewnej kwestii bo nie wiem jak to rozwiązać.. do tej pory każdy w rodzinie rozbił poprawiny, a my raczej z nich zrezygnujemy, a żeby rodzina się nie zdziwiła ( i na przykład nie przyszła na poprawiny, których nie będzie :D) jak ich o tym powiadomić? w zaproszeniu jakiś wierszyk na ten temat dołączyć czy jak ?
może któraś z Was ma jakiś pomysł?
z góry dziękuję ;)
może któraś z Was ma jakiś pomysł?
z góry dziękuję ;)
my np nie mamy poprawin,
na zaproszeniu nie mamy tego napisane ze nie ma poprawin,
mamy informacje o tym ze jest przewidziany nocleg z 20 na 21 sierpnia
doba konczy sie o godzinie 12.
POPROSTU INFORMACJa O TYM ZE ICH NIE MA powinna wystarczyc?
bo gdyby byly napisane byloby ze o tej i o tej sie zaczynaja:)
na zaproszeniu nie mamy tego napisane ze nie ma poprawin,
mamy informacje o tym ze jest przewidziany nocleg z 20 na 21 sierpnia
doba konczy sie o godzinie 12.
POPROSTU INFORMACJa O TYM ZE ICH NIE MA powinna wystarczyc?
bo gdyby byly napisane byloby ze o tej i o tej sie zaczynaja:)

Tez uważam, ze brak info o poprawinach w zaproszeniu powinno by ć odczytane ze takowych po prostu nie ma
Na wszelki wypadek przy rozdawaniu mozecie wspomniec ze poprawin nie będzie
Na wszelki wypadek przy rozdawaniu mozecie wspomniec ze poprawin nie będzie
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

tak , cos takiego napisalismy
Dla szanownych Gości przewidziany jest nocleg z piątku na sobotę w Ośrodku Wypoczynkowym ROMA . Doba hotelowa rozpoczyna się 20.08.2010 o godz : 14.00 , a kończy się 21.08.2010 o godz : 12.00.
Prosimy o potwierdzenie chęci skorzystania z noclegu do dnia : 20 czerwca 2010 roku .
Dla szanownych Gości przewidziany jest nocleg z piątku na sobotę w Ośrodku Wypoczynkowym ROMA . Doba hotelowa rozpoczyna się 20.08.2010 o godz : 14.00 , a kończy się 21.08.2010 o godz : 12.00.
Prosimy o potwierdzenie chęci skorzystania z noclegu do dnia : 20 czerwca 2010 roku .

ja generalnie takie kwestie logistyczne chcę rozwiazać wysłaniem maila lub listu do każdego z potwierdzonych gości, w którym bedzie informacja o tym, gdzie śpią, o której godiznie moga przyjechać, że nie sypiemy ryżu, że życzenia na sali... i tam też napiszę o poprawinach
maila z podobnymi informacjami dostałam jak ostatnio byłam na weselu - młodzie nie mieli poprawin i napisali tylko, że w neidzielę zapraszają na śniadanie (bo takowe z resztek weselnych + jakaś jajecznica mieli)
maila z podobnymi informacjami dostałam jak ostatnio byłam na weselu - młodzie nie mieli poprawin i napisali tylko, że w neidzielę zapraszają na śniadanie (bo takowe z resztek weselnych + jakaś jajecznica mieli)

Myśmy też zdecydowali się, że nie będzie poprawin. Informowaliśmy już najbliżyszych choć jeszcze zaproszeń nie dawaliśmy. Poza tym sala weselna jest blisko zamieszaknia wszystkich naszych gości, także my nie mamy nawet noclegów.Poinformujemy wszystkich, że są mili widziani w niedzielę na grilla w ogrodzie przy domu :) i tyle :)
My też nie zamieściliśmy informacji o braku poprawin. Nie mamy wielu gości, więc każdego informowaliśmy osobiście, dodatkowo poprosiliśmy rodziców żeby przypominali rodzinom. Jeżeli chodzi o nocleg, do zaproszeń włożyliśmy kartkę z informacją pod jakimi numerami telefonów można zamawiać nocleg w hotelu przy restauracji.