Widok
informacja
dziewczyny kiedys byl watek ze zdjeciami dziewczyny w bialo- rozowej sukni takie zdjecia przy wozie strazackim :) jesli kogos interesuje to ta sama sukienka jest znow do kupienia w mezzo(camelia) gdynia za 2400 niezla cena i panie jak na zlosc wszemobecnym opiniom byly cholernie dzis mile :)kurcze suknei mam jzu wybrana a znowu tam polazlam podobala mi sie jedna na szczescie nie byla w bialym kolorze bo inaczej znowu bym miala doła , glupia laze po tych salonach no ale mieszkam w gdyni i chodze tamta ulica wiec jak mam nie spojrzec, musze zmienic trese chyba :)
A ja byłam dwa dni temu w Farage przyspieszyć przymiarkę moje sukni Galaxy. I też się bałam że jak tam wejdę i spojrzę na te wszystkie iine kiecki to moja mi się odwidzi, nieprawda! Moja jest najpiękniejsza a pani była (jak i poprzednie dwa razy) bardzo miła i nawet będę sobie mogła dorobić ramiączka do niej. Moim zdaniem tam wszystko jest ok, pomimo tych wielu złych o nich opinii. Już doczekać się nie mogę gdy będę mogła moje cudeńko ubrać na siebie, a do 12 sierpnia jeszcze tyle czasu...