Widok

informacja

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny kiedys byl watek ze zdjeciami dziewczyny w bialo- rozowej sukni takie zdjecia przy wozie strazackim :) jesli kogos interesuje to ta sama sukienka jest znow do kupienia w mezzo(camelia) gdynia za 2400 niezla cena i panie jak na zlosc wszemobecnym opiniom byly cholernie dzis mile :)kurcze suknei mam jzu wybrana a znowu tam polazlam podobala mi sie jedna na szczescie nie byla w bialym kolorze bo inaczej znowu bym miala doła , glupia laze po tych salonach no ale mieszkam w gdyni i chodze tamta ulica wiec jak mam nie spojrzec, musze zmienic trese chyba :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiscie.nie wchodz juz do tych salonów, bo tylko sie załamac potem mozna. ja juz staram sie ogladac nieco mniej sukienek w internecie :)).
ale ja jestem taka okropna i sama sobie sprawiam klopoty:( moja mama juz tylko sie modli aby ten dzien nastal i sie skonczyl :)
u mnie to juz wszyscy maja dosyc mojego wymyslania i wiecznego niezadowolenia.
tomek stwierdził,ze chciałby odpoczac troche od tego tematu:).
chyba dam mu juz spokoj na troche. zreszta najwazniejsze sprawy juz załatwione, a slub dopiero we wrzesniu!
a ja ogladam, i się nie boję,
powiem więcej, może zmieńcie podejście, ja odlądam suknie, i sobie myślę: moja i tak jest najpiekniejsza!!!!
jedne zbyt popularne, inne za proste, i tylko ta moja: za-je-bis-ta
.
A ja byłam dwa dni temu w Farage przyspieszyć przymiarkę moje sukni Galaxy. I też się bałam że jak tam wejdę i spojrzę na te wszystkie iine kiecki to moja mi się odwidzi, nieprawda! Moja jest najpiękniejsza a pani była (jak i poprzednie dwa razy) bardzo miła i nawet będę sobie mogła dorobić ramiączka do niej. Moim zdaniem tam wszystko jest ok, pomimo tych wielu złych o nich opinii. Już doczekać się nie mogę gdy będę mogła moje cudeńko ubrać na siebie, a do 12 sierpnia jeszcze tyle czasu...
oj zazdroszcze wam dziewczyny tych niezmiennych gustow (na szczescie mi sie zmienia tylko w stosunku do ciuchow:))
To była habibi w różowo białej sukni :)
ale watku z relacją znaleźć nie mogę :(

a ja znalazłam :)

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=63251&t=61786

no wlasnie dokaldnie suknia jest rzeczywiscei przesliczna tak mnie korcilo zeby ja przymierzyc i pani mnie namawiala ale obawiam sie ze mogloby sie to zle dla mnei skonczyc :)
lepiej mierzyć, niż później żałować że to nie było to :)

dori juz nie da rady bo juz mam zamowiona suknie poza tym ja jednak wole siebie standardowo w bieli :))
do góry