Widok

instrukcja do tako jumper x

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
trywialny problem, ale potrzebuję pomocy.
Dziś przysłali mi ten właśnie wzek ale nie możemy z mężem otworzyć stelaża...
Jest złożony bez kółek i... tak jakby się zaciął...
W instukcji jest napisane, żeby w pozycji leżącej energicznie szarpnąć za rączkę, ale mamy wrażenie, że coś się połamie... Czy ktoś ma ten wózek i mógłby doradzić jak go otworzyć? Czy rzeczywiście trzeba zrobić to siłowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hymm, mam ten wozek, co prawda pierwszy raz składał go mój mąż, ale teraz, jak stelaż stoi złożony, (rączka jest pomiędzy tylnymi kołami, przy hamulcu) to łapie za rączke, a noge przy tym kłade przy hamulcu na części metalowej i wtedy ciągne w góre za rączke jednocześnie pchając nogą w dół. Mam nadzieje, że opis jest zrozumiały i obrazowy :P
Nie mam z tym najmniejszego problemu, mysle, że jakbym sie postarała to i jedną ręką bym stelaż rozłożyła, ale nie wiem, czy sie nie wyrobił, bo na początku majstrował przy nim mąż :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz odkryłam, że tam jest jakaś dodatkowa blokada na złożonym stelażu o której w ogóle nie ma mowy w instrukcji (nie widze jej tez na żadnych zdjęciach w necie)...
Ale się musieliśmy nakombinować :)
A reszta właśnie tak jak piszesz
tak czy inaczej dziękuję za odzew :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

do góry