Widok
Bobby z biedry? Nie polecam, chodzi strasznie głośno, ma plastikowe łapy ze śróbami i nasz nie reagował na gwizdki - powędrował spowrotm do sklepu. Moja 3 latka wymarzyła sobie Chi Chi Showstar - nie wiem tylko czy poradzi sobie z poleceniami - niezbyt wyraźnie mówi, nie wiem czy pies ja zrozumie. Ale wyjścia nie mam, myślalam, że kupie jej nieinteraktywnego, ale w drodze do przedszkola kazała przekazać Mikołajowi, że pies ma szczekać i chodzić... Po pracy jade do Selgrosa. Opinie wystawię. Pozdrawiam!
a samby od epee? My tego kupujemy. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=samby+piesek&search_scope=
Niestety nie mogę sprzedać bo jak tylko wynosze jakąś zabawkę z domu to moje dziecko nagle sobie o niej przypomina,jak sprzedam ,to wymyśli kotka interaktywnego albo jakąś inną Chi Chi,teraz męczy o robota ale ja już nauczona przykładem pieska napewno jej tego nie kupię,u nas jak narazie sprawdzają się puzle,nieśmiertelne Lego do tego zawsze wraca.Na tapecie kucyki pony bawi się nimi od roku i napewno coś jej z tego dokupię.