Widok

internet stacjonarny w Baninie

Witam,
jako, że w niedalekiej przyszłości zamieszkam w Baninie zależy mi na możliwości podłączenia się do internetu stacjonarnego bez limitu pobierania danych i gwarantowaną prędkością. Niestety odkryłam, że na chwilę obecną nie ma takiej możliwości.
Jako, że pracuję w firmie Orange dopytałam o możliwość inwestycji w Baninie.
Jednak, żeby takowa inwestycja mogła powstać potrzebuję wykazać, że jest zainteresowanie usługą.
Podkreślam słowo ZAINTERESOWANIE, a nie deklaracja.
Szukam osób zainteresowanych korzystaniem z usług internetu stacjonarnego w Baninie. Na początek z osiedla Rodzinnego i Familijnego.
Kabel jaki będzie mógł zostać doprowadzony do naszych domów daje możliwość korzystania zarówno z internetu, jak i telewizji i telefonu. Przewidywalny przesył danych do 20Mb/s.
Jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.
Najwyższa pora wyciągnać Banino z internetowego dołka :)
tel do mnie 503 175 132
@ izabela.szczepanska@orange.com

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy więcej adresów od Ciebie, ale też ponad 5x tyle klientów.
Niestety trzeba oszczędzać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@~wave: A czy po takiej tygodniowej próbie, przywrócenie instalacji do stanu pierwotnego (jeśli jednak klient zdecydowałby się wrócić tam gdzie był) też jest gratis? Czy może jak w starym kawale o służbie zdrowia, operacja gratis ale trzeba zapłacić za wybudzenie po?
Staram się nie demontować istniejących anten chyba ze sytuacja tego wymaga ( miejsce na uchwycie/klient nalega )
W takim przypadku demontując swoją antenę kabel podłączę.
Jeżeli została zdjęta to nic nie stoi na przeszkodzie bym powiesił skoro już jestem na kominie. Z wizowaniem raczej nie ma problemu.
Nie pamiętam 20giga chyba. Wole mic z limitem ake stabilne i szybkie lacze. No chyba ze ktos sciaga 24 h na dobe filmy. Ale co z tegonze nie masz limitow jak lacse jest tak wolne ze sciagniesz.za duzo :)
@~........: Sądząc po IP, te 20giga to chyba w play? :)
Izka, kurde odezwij sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to tak niestety u nich jest. Dzwonią, że mogą mi podłączyć, ale jak pytam ile to mówią "jak podłączymy to zobaczymy". Więc kupuje się kota w worku.
Ja bym chętnie wziął Orange, ale jak mówią, że "no wiem pan, 10Mb na pewno, a więcej - się zobaczy", to wolę jednak Wave nawet jeśli będą gorsze pingi (aczkolwiek przy ADSL i wieku instalacji TPSA w Baninie może na jedno wyjść), to przynajmniej prędkośc będzie i tak 4x lepsza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
iska, gdzie jestes?
iska jest teraz zajęta .....ciągnie kable do domu :))
Ping bedzie prawdopodobnie lepszy niż po kablu TP.
Szczególnie za granice.
Myślę, że Orange nie ma zbyt dobrych ofert. Poza tym niebawem ma przybyc kolejny dostawca internetu osiedlowego, bez limitu, b.szybkie łącze itd.. itp.. mniej więcej w czerwcu tego roku (2016) ma ruszyć ;-)
Najstarszy lokalny dostawca też nie zasypia gruszek w popiele :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
zdejmujesz limity?
A jaki jak mozna wiedziec
Nie zdejmuję, bo jak zdjąć coś, czego nie założyłem :-) - czyli pytanie z gatunku "czy przestałeś już bić żonę".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Firma z Chwaszczyna.
Raczej - "Czy podoba Ci sie moja dziewczyna"
firmazchwaszczyna.pl ? ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A cos konkretnego jakas nazwa
Przekopali Wiśniową, i zostawili światłowód. Co dalej, ktoś wie ? Akcja miała dalej iść od wiosny ?:/
do góry