Widok

internet w Bojanie

Technologie Temat dostępny też na forum:
czy wie ktos jacy operatorzy internetu bezprzewodowego oferuja swoje uslugi w Bojanie? chodzi o internet bez limitu jak najszybszy i jak najtanszy;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też mam air-net i jest git.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Co powiecie na ofertę firmy Netpol z Chwaszczyna? Czy ktoś może korzysta z uslug tej firmy.
ja mam neostrade w pakiecie i jest super!
Potwierdzam, wbrew opiniom i niechęci, neostrada to najlepszy dostawca internetu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
NETPOL.EU
AIR-NET
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja mam internet z firmy Netpol i jestem zadowolony. Mają bardzo mały ping do wp.pl ok 12ms. Gram dużo online i mi nie laguje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
czy w bojanie jest w ogole internet?,to badziewie co jest to nie mozna nazwac internetem,mam rodzine w Bojanie i nie moge uwierzyc ze w 21 wieku to jest mozliwe.Ja osobiscie mam 24 godziny na dobe i szybkosc 25Mb/s
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wszyscy mają tyle szczęścia co ty Leonie.My cieszymy sie tym co mamy ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od dziecka marzę o 25Mb/s, jak to jest?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Leon, gratuluję Ci 25 Mb/s. Żałujemy, że nie możemy tyle mieć, ale jak już będziesz miał ok. 25 Gb/s to my już na pewno będziemy mieli 25 Mb/s., i będziemy mogli zrobić sobie konferencję na Sykpulcu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
NET-POL to najlepszy niezawodny internet w Bojanie pozostałe które miałem to wielki syf a jak z gnojkami podpiszesz umowę na dwa lata to ciebie kroją pomimo tego,że nie działa Pley Plus itp a jak zerwiesz umowę to ci naliczają odsetki karne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Bojano ,ul.Westphala od ul.Warszawskiej w bok...23.4 Mb/s -24,7 Mb/s w Netii na lini TP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
o kazdej porze masz taka predkosc internetu nawet wieczorem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak....najwolniej -z logu komputera- 17 lipca = 22,6 Mbit/s
21:25
Carnaugh tylko pozazdroscic takiej predkosci,ja tez mam neta z TP do 10Mb/s wiecej sie niestety nie da wyciagnac z "tepsy" a przy tym bardzo czesto wieczorami "laguje". TP tlumaczy sie tym,ze mamy stara centrale i jest przeciazenie,oczywiscie w najblizszej przyszlosci nie maja w planach modernizacji. Jedynie osoby mieszkajace do 5km od centrali moga miec szanse na szybszy internet.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dzięki, aczkolwiek powiem Ci jak miałem TPSA, to "postaramy się Panu podłączyć 4Mb/s, ale nie wiemy czy centrala wytrzyma"
Zmieniłem na Netię zaproponowano mi od razu 10Mb, na moje stwierdzenie że podobno więcej nie można jak 5Mb bo centrala nie wytrzyma, przysłali techników...pomierzyli w gniazdkach i od tamtej pory 25MB. Dlatego TPSA od tamtej pory omijam szerokim łukiem "co najmniej jak stąd do Szemudu" ;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
centrala ma tu mniejsze znaczenie
z kazdym kilometrem zmniejszaja sie mozliwosci transferow.
u mnie - 2,5km od centrum
DSL/PPPoA, 7.45 Mbps Downstream / 0.64 Mbps Upstream
ale modem czesto sie wiesza, prawie codziennie i to juz 3 egzemplarz.
dsl tpsa ktory chodzil na 1/256 potrafil rok bez odciecia pracowac ale
kosztowal x2
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tpsa ma bardzo slabe jakosciowo modemy, ja od razu kupilam innej firmy ale co mi z tego kiedy net slaby. A co do neti to slyszalam ( nie wiem czy to prawda),ze za nim podpiszesz umowe obiecuja zlote gory a po fakcie masz tak samo jak z tepsa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm...nie wiem! Ja swoją" przygodę" z Netią opisałem ciut wyżej, tak że .....może jakiś szczęściarz jestem ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
http://www.interkar.pl to radiówka z Redy,przyjadą,opomiaruja i niedrogo...gratisy też mozna wycisnąć.
do góry