Widok
Potwierdzam, wbrew opiniom i niechęci, neostrada to najlepszy dostawca internetu.
Carnaugh tylko pozazdroscic takiej predkosci,ja tez mam neta z TP do 10Mb/s wiecej sie niestety nie da wyciagnac z "tepsy" a przy tym bardzo czesto wieczorami "laguje". TP tlumaczy sie tym,ze mamy stara centrale i jest przeciazenie,oczywiscie w najblizszej przyszlosci nie maja w planach modernizacji. Jedynie osoby mieszkajace do 5km od centrali moga miec szanse na szybszy internet.
A dzięki, aczkolwiek powiem Ci jak miałem TPSA, to "postaramy się Panu podłączyć 4Mb/s, ale nie wiemy czy centrala wytrzyma"
Zmieniłem na Netię zaproponowano mi od razu 10Mb, na moje stwierdzenie że podobno więcej nie można jak 5Mb bo centrala nie wytrzyma, przysłali techników...pomierzyli w gniazdkach i od tamtej pory 25MB. Dlatego TPSA od tamtej pory omijam szerokim łukiem "co najmniej jak stąd do Szemudu" ;-)
Zmieniłem na Netię zaproponowano mi od razu 10Mb, na moje stwierdzenie że podobno więcej nie można jak 5Mb bo centrala nie wytrzyma, przysłali techników...pomierzyli w gniazdkach i od tamtej pory 25MB. Dlatego TPSA od tamtej pory omijam szerokim łukiem "co najmniej jak stąd do Szemudu" ;-)
centrala ma tu mniejsze znaczenie
z kazdym kilometrem zmniejszaja sie mozliwosci transferow.
u mnie - 2,5km od centrum
DSL/PPPoA, 7.45 Mbps Downstream / 0.64 Mbps Upstream
ale modem czesto sie wiesza, prawie codziennie i to juz 3 egzemplarz.
dsl tpsa ktory chodzil na 1/256 potrafil rok bez odciecia pracowac ale
kosztowal x2
z kazdym kilometrem zmniejszaja sie mozliwosci transferow.
u mnie - 2,5km od centrum
DSL/PPPoA, 7.45 Mbps Downstream / 0.64 Mbps Upstream
ale modem czesto sie wiesza, prawie codziennie i to juz 3 egzemplarz.
dsl tpsa ktory chodzil na 1/256 potrafil rok bez odciecia pracowac ale
kosztowal x2
http://www.interkar.pl to radiówka z Redy,przyjadą,opomiaruja i niedrogo...gratisy też mozna wycisnąć.