Widok

internet w Bojanie

Technologie Temat dostępny też na forum:
czy wie ktos jacy operatorzy internetu bezprzewodowego oferuja swoje uslugi w Bojanie? chodzi o internet bez limitu jak najszybszy i jak najtanszy;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzwoniłem do TVS Kaszebe i wszystko wskazuje na to, że internet światłowodowy w Bojanie będzie dopiero w 2018 r.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki zrobiły coś takiego: http://swiatlowod.orange.pl/janki - mają z Orange światłowód o prędkości nawet 600Mb/s - dla mnie jest to ogromna prędkość i nie wyobrażam sobie, żeby z niej korzystać, ale nie zmienia to faktu, że jest w korzystnej cenie. Stare filmy ładują się 3 sekundy, widziałem to na własne oczy. Wielkie pliki pobierane w kilka sekund, nie ma powodów do narzekania. W ogóle osobiście zachwycam się tym wynalazkiem, tzn. światłowodem. Naprawę fajnie funkcjonuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy temat światłowodu w Bojanie już upadł, czy może coś się dzieję w tej sprawie??

skoro masz mieć internet do 20MB a masz 12 MB czyli Ciebie nie oszukali... dali to co obiecali... zobacz jaka musi być prędkość minimalna i jak poniżej niej spadnie dopiero wtedy możesz składać reklamację.
Można zgłaszać zainteresowanie w TVS kaszebe na światłowód do końca marca. Zaczną inwestycję w okolicy Bojana w której będzie największa ilość chętnych. Zainteresowanym radzę dwonić do nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja chciałem się tez poradzić w temacie TV. Co polecacie w Bojanie? Gdzie założyć TV? Czy w grę wchodzi tylko talerz czy jest jakaś opcja kablowa?

Tak dostałem i jestem zainteresowany. Jesteśmy w okolicach Radosnej (okolice Gryfa Pomorskiego).

okolice Warszawskiej

Jaka ulica?

dzis dostalem ulotke z TVS KASZEBE, internet i tv na swiatlowodzie, ktos tez dostal i jest zainteresowany?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Predkosc Wave jak na radiowke jest ok tylko mogliby cene obnizyc

Nie wiem ale wystarczający skoro zawsze starcza

Ja próbowałem u siebie mobilny z pleja, ale słabo działał. Pozatym chciałbym oglądać filmy w 4k przez netfliks i dlatego fajnie by było mieć stabilny i szybki net.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jaki masz limit w tym T-mobile? :)

Nie rozumiem po co wam swiatlowod. Ja mam w tmobile 50mb na sek. A jak bedzie 5g to bedzie jeszcze szybciej. Swiatlowod odejdzie do lamusa.

Jestem chętny na światłowód. Ktoś z Bojana jest zainteresowany również?

Nawet mi się wydaje, że podnieśli ceny.

No właśnie nie warto odgrzebywać starego wątku tylko zainteresować się nowym: http://forum.trojmiasto.pl/Propozycja-internetu-swiatlowodowego-t717146,4,16.html

Prawda Wave zrobiło się drogie. Wszędzie albo ceny spadły, albo zwiększono transfery, a u Wave bez zmian. Zobaczymy jak na przestrzeni roku do Bojana dotrze światłowód, co Wave zrobi z cenami.

Ja mam 20 mbs plus telefon za 75 zł. Przy Orange za taki pakiet wychodziło drożej.

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry