Widok
fiolet jest piękny. Ja również będe miała wesele z tym kolorkiem - w duuuużej ilości i z tym intensywnym fioletem. Mam juz fioletowe buty, wybrane kwaity z fioletem (mamy wesele pod koniec maja, więc będa hortensje, frezje, ecrue eustoma i fuksjowa piwonia), a dla pana młodego znalazlam na allegro pas hiszpański(smokingowy) i muszke w zestawie w tym kolorku. Do tego szukalam podwiązki dla siebie w tym kolorze, ale chyba bede musiala sam ają uszyć. Moze ktoś widzial gdzieś fioletową podwiązkę? :)No i oczywiscie zaproszenia z fioletem, do tego kwiaty na stołach i w kościele z fioeltem (plus róż, ecrue i fuksja).
Faktem jest, że przemmysł ślubny w PL się rozwija, ale trudno jest znaleźć całą gamę kolorystyczną dla Panny Młodej i Pana Młodego jeśli ktoś sobie ubzdura np fioletowy :P
Faktem jest, że przemmysł ślubny w PL się rozwija, ale trudno jest znaleźć całą gamę kolorystyczną dla Panny Młodej i Pana Młodego jeśli ktoś sobie ubzdura np fioletowy :P
ślicznie dziękuję za inspiracje...
ślub i wesele co prawda w lipcu przyszłego roku :) ale już teraz jestem przekonana do fioletu :)
kwiaty... moje buciki... chciałabym jeszcze ubranko dla Nażyczonego - ale jestem w fazie poszukiwań :)
zastanawiam się tylko jak elegancko połączyć go z salą bursztynową w Casilli w Kębłowie ( http://www.casilla.pl )
P.S. śliczne zaproszenia
ślub i wesele co prawda w lipcu przyszłego roku :) ale już teraz jestem przekonana do fioletu :)
kwiaty... moje buciki... chciałabym jeszcze ubranko dla Nażyczonego - ale jestem w fazie poszukiwań :)
zastanawiam się tylko jak elegancko połączyć go z salą bursztynową w Casilli w Kębłowie ( http://www.casilla.pl )
P.S. śliczne zaproszenia
jeśli mogę coś powiedzieć a mogę :)))) to ja bym się zastanowiła nad takimi żeczami jak zawieszki na butelki (ja zrezygnowałam akurat) ponieważ jeśli będziecie miały tylko 50 czy nawet 80 zawieszek a gości ponad stówę przy czym wódki co najmniej250butelek to wydaje mi się że kelneży będą mieli w*******e na przekładanie krawacików czy karteczek bo na weselu czas ich nagli i nie maja czasu na takie pierdoły i może być tak że te zawieszki będą tylko przy pierwszym rozdaniu :/