Widok

firma okna-gdańsk (ul. Śląska 66) i Dom-Tour Subisława - znacie/poradźcie

Jeśli ktoś z Was drodzy forumowicze ma jakieś doświadczenia z firmami gdańskimi Okna-Gdańsk ul. Śląska lub Dom-Tour z ul. Subisława to napiszcie proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak jak najgorsze. szczerze odradzam.

najgorsza firma z którą miałam do czynienia. Drzwi zostały źle zamontowane podcięto je piłką do cięcia metalu na klatce schodowej bo futryny za nisko zamontowano. Panowie nie zabezpieczyli drzwi i futryn podczas wstawiania drzwi więc są porysowane i brudne od gipsu i betonu. Pomiaru dokonywano dwukrotnie pomimo naszych próśb o większe drzwi zamontowano nam mniejsze więc nie wygląda to dobrze. Przy montażu dość mocno ucierpiały ściany zarówno w naszym mieszkaniu jak i od strony klatki schodowej. Z oceny biegłego wynika że montaż został łwykonany nie profesjonalnie , nie fachowo i nie estetycznie. Właścicielka firmy również stwierdziła że owszem źle wstawiono drzwi a pan który je wstawiał został zwolniony. Pomimo wszystko nie doczekaliśmy się żadnej sensownej propozycji na rozwiązanie tej kwestii. Sprawa została skierowana do sądu.

podzielam twoje zdanie szkoda że wcześniej nie zainteresowałam się opiniami. ta firma to totalna katastrofa

Nie znam tej firmy, to nie wiem czy będzie dobra.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzka (10 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Calosciowy remont kuchni ! (25 odpowiedzi)

Poszukujemy kogoś do całościowego remontu kuchni tzn nowe meble,kafelki,malowanie itp :) W miarę...

Kartony do przeprowadzki (18 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

do góry