Widok

firma windykacyjna BEST SA ktos tam pracowal jako sprzataczka?

czy ktos pracował tam jako sprzataczka? bo duzo czytalam na temat tej firmy ze sa nie kompetentni. mam miec rozmowe rekrutacyja i nie wiem czy oplaca sie tam isc skoro tak zle o nich pisza. Zaznacze jeszcze ze w ogloszeniu chcieli cv i list motywacyjny. Smiechu warte!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracowałam kiedyś,ale na call center .Też chcieli list motywacyjny , ale nie chciało mi się pisać i wysłałam tylko CV i nie było problemu . Ogólnie pensje wypłacają na czas itd . Jako telefonistki była masakra , zwolniłam się po czasie . Ale do sprzątania raczej polecam , było tam kilka pań sprzątających czasami widziałam jak piły kawkę w bufecie , sympatyczne nie wiem czy dalej któraś z nich pracuje. Pewnie za dużo ci nie zaoferują , zapewne najniższą krajową , ale każdemu dawali umowy . Nie wiem jak teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha. wyżej w watku ktos napisal ze zle ale nie jestem pewna czy chodzi o ta firme.
jeżeli chodzi jej o tą firmę , to i tak nie sugerowałabym się tą opinią . Nie wiadomo co tam zaszło . Ja nie wspominam tej pracy najlepiej ale tylko ze względu na użeranie się z dłużnikami , i cele do zrealizowania jak najwięcej sciągać kasy . Ale do sprzątania wątpie żeby się czepiali , oni sciągają długi , a nie jest to firma sprzątająca . Myślę że spróbuj .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej wiary w siebie i pozytywne nastawienie :)
Hmm... a jak tu miec dobre nastawienie skoro same zle opinie. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałeś -aś w tej firmie..potrzebuje nr tel do telefonistów, ale nie taki ogólnodostępny tylko taki wewnętrzny
jak możesz to poratuj
pozdrowienia
moim zdaniem to firma piorąca mózgi pracowników - moja żona tam pracuje i nawet do mnie ma stosunek jako windykator i stosuje formy szantażu i to zakończy się rozwodem po kilkunastu latach małżeństwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapewne wzięła sobie ze masz u niej dług wdzięczności a tak na serio nie które zawody wypalają człowieka ....i stajemy się obojętni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe że ktoś z Mazowieckiego ma żonę w BEST - który ma siedzibę w Elblągu i Gdyni... Kolego - przerost formy nad treścią ... za bardzo użalasz się nad sobą i swoim losem. Na innym forum w styczniu twierdziłeś że już jesteś po rozwodzie....
Witaj w świecie windykacji i inwigilacji :)

Inne tematy z forum Praca

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

kurs szkolenie dla męża (3 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

do góry