Widok
Ja właśnie dzisiaj byłam zobaczyć w nowo otwartym fitness koło KFC na morenie.
Jest joga , pilates, latino, salsa, tbc itd.
Jest jeszcze sauna i odnowa biologiczna SPA.
Wzięłam ulotkę z cenami sądze , że nie jest drogo , ale niestety nie wiem czy są dobre instruktorki, pójdę dopiero po nowym roku bo przed sylwestrem Pani w recepcji mówiła , ze jest obłożenie, a potem bedzie spokojniej.
Jest joga , pilates, latino, salsa, tbc itd.
Jest jeszcze sauna i odnowa biologiczna SPA.
Wzięłam ulotkę z cenami sądze , że nie jest drogo , ale niestety nie wiem czy są dobre instruktorki, pójdę dopiero po nowym roku bo przed sylwestrem Pani w recepcji mówiła , ze jest obłożenie, a potem bedzie spokojniej.
joanka napisał(a):
> Rina możesz napiasc coś więcej o 7 heaven?
> czy tam jest fitness czy siłownia i jakie są ceny?
> z góry dzięki
>
>
Karnet miesięczny na osiem wejść kosztuje 80 zl, karnet na 16 wejść na 2 mc kosztuje 145 zl. Jest tylko fitness (joga, pilates, abt, fat burner etc.), nie ma siłowni
> Rina możesz napiasc coś więcej o 7 heaven?
> czy tam jest fitness czy siłownia i jakie są ceny?
> z góry dzięki
>
>
Karnet miesięczny na osiem wejść kosztuje 80 zl, karnet na 16 wejść na 2 mc kosztuje 145 zl. Jest tylko fitness (joga, pilates, abt, fat burner etc.), nie ma siłowni
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Anulka więc tak dodzwoniłam się tam okazuje się że te studio nie zmieniło siedziby tylko nazwę i poszerzyło zakres usług bo jest aerobic, latino, abc, tbs,skecz od grudnia jeszcze bollywood bez karnetu jedno wejście kosztuje 13 zł w karnecie około 9-10 zł całą ofertę wraz ze zdjęciami będę miała na e-maila wieczorem więc podaj mi e-maila to ci prześlę,pa