Widok

mój muzyczny kącik

Sobie tu będę wrzucał co mi aktualnie w duszy gra.
Jeśli ktoś ma wenę i swą nutkę, to chętnie jej posłucham.

Mile widziane rozbudowane teksty emocjonalno-psychodeliczne
nawiązujące i zachęcające do słuchania prezentowanego kawałka.

http://w809.wrzuta.pl/audio/2u1kV8wKt7r/
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
sytuacyjnie http://ewa0212.wrzuta.pl/audio/2tgdgHrTkjm/swietliki_i_linda_-_znowu_sie_kloca
Czasami mam ochotę iść sobie w cholerę, tyko nie wiem którędy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majko.
Koran mówi: "kto nie zdobył sobie w życiu wrogów ten nic nie uczynił"
Wiem araby to chamy i brudasy.
Tyle, że domy opieki społecznej czy domy starości w arabowie nie istnieją.
Za silne więzi rodzinne mają te brudasy.
ok, chłopcy.
Dam Wam linjkę, zebyście mogli zmierzyć
a) rozmiar (osobowości, rzecz jasna)
b) bliskość stosunków ze Ćmą.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
A nie mogłabyś dobrze potasować i rozdać karty.
Ale nowe.
Ta tali jest już to odłożenia.
stworku, kochana. wszyscy wiemy, że jesteś najlepsza. ale nie musisz tego robić. po raz drugi na tym forum (pierwszy był, jak rozmawiano o alimentach) zabierasz głos w złym momencie. serdeczności, kocham Cię (jak was wszystkich zresztą)
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
to tak może tradycyjnie - linijka będzie niezbędna, odmierzy każdemu co pozostało z litra

nieco energii , sobota w końcu, jesienna sobota
http://www.youtube.com/watch?v=j6-EQGgQQgc&p=5BEB164583BD5004&index=28&playnext=2
Czasami mam ochotę iść sobie w cholerę, tyko nie wiem którędy.
Hobo luzior.
Stwór w ramach rekompensaty przyniesie (obok nowej talii kart do rozdania, którą sama potasuje na sam wpierw naślinionymi paluszkami) michę pierogową. ów micha to będą: pierogi ruskie ze słoninką i cebulką, pierogi z kapustą i grzybami z okrasą jak również pierogi z świeżymi truskawkami australijskimi ze śmietaną 30% Maćkowy.

ps. cukier do smaku dla tych ostatnich pierogów w finalnej chwili Stwór wydobędzie zza swej pazuchy, z błogim uśmiechem licząc każdy kryształek słodyczy w uczuciu kwaśnej zemsty myśląc: "a niech wam wystygnie".
c, przyjacielu, czemu Ty znowu Mansona the forestera wzywasz?

a Mansona już nie było, na zielonym, pięknym drzewie
Bo go pożarł wąż straszliwy w nierozumnym i złym gniewie

dasz radę, zaraz się ustosunkuje do wszystkiego. z otwartą przyłbicą
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
nie, nie jestem najlepsza, a głos zabrałam, z tego co widzę, w dość dobrym momencie.
Dobry nie równa się niekrępujący :)
A wzywam bo wciąż kompletuję na noc graty i się zastanawiam czy kto ze mną łyknie bo ja poza małą lampką wina na trawienie to nie mogę dzisiaj.
Poza tym, Manson to równy gość, zawsze jest z nim o czym pogadać. I umie pić tyle co ja - przy tym trzeźwo myśląc. Reasumując z nikim mi się od wieków tak dobrze nie piło, więc go wzywam.

Z pewnością odpiszę.
Ale bez przyłbicy.
Nie potrzebna mnie.
Ja nikogo nie muszę udawać.
jesteś jesteś. masz wszystko poukładane w życiu, a jak już się tu pojawiasz to uderzasz w sedno. nieważne. to są sprawy między mną a pewnym człowieczkiem. a tenże miał iść do pracy. jesteś tu, c?
a jesteś. ok
o rany, no to swoje sprawy załatwiajcie prywatnie, chyba że nie liczycie się z konsekwencjami, chociażby poczuciem zażenowania. A każdy się z tym liczy w pewnym stopniu.

(napisała, wywlekłszy niedawno publicznie swoje żale w stosunku do niejakiego Shaigana).

I tak to się toczy. Idee sobie, życie sobie ;)
Hobo zawijam się akuratnie.
Maila mego masz.
O ile wyślesz mi list z pewnością niebawem odpiszę ustosunkowując się do treści Twego.
bez sensu, przyjacielu. ja nie mam Ci nic do powiedzenia poza tym, co już napisałem na forum. nie jestem Twoim bratem i nigdy nie będę. na forum nie mam w zwyczaju pisać o osobach trzecich. poza tym ostatnio zaszła we mnie metafizyczna przemiana. zło dobrem zwyciężam i przeraża mnie efekt. to naprawdę działa. uspokój się, za dużo w Tobie złych emocji.
dobrej nocy, niezalogowany gościu. trzeba się w góry wybrać :)))
o rany .to wszystko naprawdę miało tu miejsce. kończąc, napiszę dosadnie, że nie mam zwyczaju rozmawiać na temat jakichś dawnych plotek na mój temat. bo ani nie znam ich treści, ani nie mogę ich zweryfikować. kuriozalne byłoby bronienie się bez poznania zarzutów (poza kilkoma patetycznymi interpretacjami jakichś moich dawnych słów). pani powiedziała, że pan powiedział, że pana siostra powiedziała... mnie to chyba najmniej powinno obchodzić. i to raczej mnie się w zaistniałej sytuacji wyjaśnienia należą.

ps. Stworek, przepraszam za wczorajsze zdominowanie forum i grzeczne bo grzeczne, ale jednak powarkiwanie. masz rację, forum to forum. z definicji powszechna sprawa. miłego dnia wszystkim
Odróżnij chłopie fakty od plotek.
Masz je z pierwszej ręki.
Jednym z mechanizmów obronnych bywa wypieranie, czyli głowa w piach - luzior - nie mam zamiaru niczego jątrzyć każdy ma własne wielokolorowe sumienie.
Maila masz.

Zresztą...
Twoje zdrowie Hobo wzniosę za moment domowym winkiem z agrestu bo żem styrany wrócił jak pies po pracy.
I niechaj mi z żył tyle krwi ubędzie ile, poza brzeg kieliszka utrącę kropel wina. Twoje zdrowie.

Wracamy do głównego nurtu wątku.
http://ro.beri.wrzuta.pl/audio/7KXq8VJEsSo/formacja_niezywych_schabuff_-_baboki
nie imputuj mi, że się czegokolwiek wypieram. po prostu nie komentuję plotek, których treści nie znam. i nie fakty, a interpretacje. i nie z pierwszej, a z trzeciej ręki. nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek powiedział, że "propagujesz i propagowałeś, faworyzujesz i faworyzowałeś, szerzysz i będziesz szerzył tutaj defetyzm z przyklejonym do pleców tabliczką pod nazwą piję wódkę i często widzisz alkoholizm na horyzoncie". nie używam takiego literackiego języka w rozmowach z przyjaciółmi. gdybym takich słów użył i zostałoby to skopiowane i przypomniane, to byłby fakt z pierwszej ręki. inna sprawa, że te słowa nie są pozbawione sensu i podobne stwierdzenia kiedyś paść mogły. nie jestem też przekonany co do sensu pytania o cel niektórych moich zachowań zwłaszcza w formie pytania zamkniętego typu "niepotrzebne skreślić". automatycznie narażasz się bowiem na pytania dotyczące sensu i celowości Twoich działań. no i na uzasadnioną wątpliwość, czy próbując wbić klina w moje zaufanie do ludzi, przypadkiem sam czyjegoś zaufania nie nadużywasz.
kurczę, skasowałem już smsy, które bardzo by Cie zdziwiły bo nie pasują do tej układanki. nevermind. ludzie się zmieniają, okoliczności się zmieniają. i tak sobie myślę, że od bardzo, bardzo dawna nie używałem argumentów ad personam, a jedynie mogłem złośliwie komentować niektóre postawy i wypowiedzi. ale to nie tylko Twoje. gdybym ja się miał przejmować tym, co znajomi gadają za plecami o moich poglądach, to chyba poza psem i kotem nie utrzymywałbym już z nikim kontaktów. owszem, z jednym środowiskiem kiedyś z takich powodów całkiem zerwałem. ale tam sprawy otarły się o bluzgi podobne jak w przytoczonym linku oraz o groźby karalne. no, z ch...mi nie rozmawiam i nie piję, zwłaszcza wódki.

http://www.youtube.com/watch?v=YZQpptwEceo
a z oddaniem wątkowi jego pierwotnego charakteru to oczywiście bardzo dobry pomysł. zrobimy jednak takie ładne, płynne przejście. spadam palić znicze za poległych (za to słowo tez mi się za plecami oberwie, ale kij tam. polegli na służbie bez dwóch zdań)

http://www.youtube.com/watch?v=dutgGRbvXdw

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (390 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (233 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry