Widok
hmm cóż trudno powiedzieć każdy ma inny gust.no i to jeszcze zależy co by rodzice chcieli lub czego nie mają a wiecie że się przyda. moi rodzice mają 4 lipca 25 lecie i zrzucamy się z rodzeństwem na zmywarkę bo nie maja a mam już kiedyś wspominała że fajnie by bylo mieć.takze w moim przypadku prezent był prosty do wymyślenia. a także tani bo razem mają 5 dzieci.
Hmm też się podłączę moi rodzice tydzień przed naszym ślubem też mają 25 rocznicę ślubu, mój tata wymyślł że to on mamie zrobi niespodziankę i da jej kosz z 25 różami, a my zadedykujemy im jakąś piosenkę. Tylko nie wiem za bardzo jaką, myślałam o "Srebrne wesele" ale sama jeszcze nie wiem może wy znacie piosenkę jakąś typową na tą okazję ?? Dzięki za wszelkie pomysły...
Wiem ze to banalne, ale ja bym sie poprostu w delikatny sposob zapytala tesciow, moze cos im akurat potrzeba i byloby pozyteczny z przyjemnym...
Z doswiadczenia wole sie pytac osoby ktorej mam cos kupic, poniewaz stawiam na pozytecznosc prezentow, wiem ze tak nie powinno sie robic poniewaz nauczeni jestesmy ze prezent to najlepiej z niespodzianka, ale ja juz tyle razy dostalam prezenty ktore mnie zaszokowaly z tej mniej pozytywnej strony, i dlatego wole komus powiedziec co by mi sie przydalo ...
Z doswiadczenia wole sie pytac osoby ktorej mam cos kupic, poniewaz stawiam na pozytecznosc prezentow, wiem ze tak nie powinno sie robic poniewaz nauczeni jestesmy ze prezent to najlepiej z niespodzianka, ale ja juz tyle razy dostalam prezenty ktore mnie zaszokowaly z tej mniej pozytywnej strony, i dlatego wole komus powiedziec co by mi sie przydalo ...
ja dałabym Mamuśce jakiś komplet z korali :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

grawerowane kieliszki super pomysł i tani, a fajna pamiątka, sama ostatnio zamawiałam dwa razy - jak coś mogę polecić sprzedawcę na allegro :) można jeszcze np. piękną pościel lub faktycznie jakieś bilety na kolację czy cosik takiego
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych