Widok

ja chcę słoneczko ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, za 3 dni mam ślubik a pogoda taka w kratkę, niby miało dzisiaj padać, ale nie padało......i już sama nie wiem co o tym myśleć,
macie jakieś sprawdzone prognozy na 1 maja ????? :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprawdzone?? no to chyba ze z poprzedniego roku, hihi;-)
Ale tak na powaznie Nacheba, ja obecnie siedze (jeszcze) daleeekooo na zachod od Trojmiasta i u nas dzis jest ladnie. A czasem bylo tak ze od nas pogoda wedrowala w kierunku wschodnim- wiec moze i tym razem tak bedzie??
Ja w kazdym razie bede trzymac kciuki, zeby tak bylo- zebys miala sloneczko ;-) Nosek do gory!
jak to nie padala-u mnie padało ale rano-a teraz jest ładne słoneczko i na pewno za 3 dni tez bedzoe-trzymam kciuki:)
dzieki za pocieszenie ;)) jakby co to założe kalosze i tyle ;))
Ja biore ślub 10 wrzesnia-w zeszłym roku wrzesien był cieplutki i ładny -mam nadzieje ze w tym tez tak bedzie:)
Nacheba a ten pomysł z kaloszami-no no całkiem niezły-tylko kup pod kolor sukienki-hehehe

pozdrawiam
Nacheba nic się nie martw!!!! :) Weekend ma byc podobno przepiekny!!!Na pewno bedziecie miec słoneczko!!!3majcie się, będę 3mała kciuki za ładną pogodę dla Was, papatki

Agusia,

ja tez mam 10 września !!! Gdzie się będziecie bawić? Wszystko już załatwione?

A słoneczko będzie !!! Z pewnością w Waszych sercach, a to się najbardziej liczy !!!
Szapika!A my mamy wesele takie małe na 50-60 osób w restauracji "Skarpowa" w Sopocie-a Wy gdzie?

No a co do tego słoneczka to w serduszkach bedzie na pewno ale to na niebie tez by sie przydało:)

Pozdrowionka
Restauracja Kotwica w Jacht Klubie MW w Gdyni. Lista gości liczy sobie 86 osób i nadal się rozwija...;))
Nacheba uśmiechniej się :) podobno weekend ma być upalny :) a u mnie w sercu i tak wiosna, więc nawet jeśli pogoda nawali, to i tak będzie pięknie :)

slyszalam, ze w weekend ma byc +25 st., zycze, zeby sie sprawdzilo :o)

napewno będzie ciepło, zawsze na majówkę jest ciepło i tak będzie i w tym roku. Zreszta podaja prognozy, że tak ma byc. Powodzenia.
Czesc Nacheba :) Napisz jak tam nerwy ...sa , czy na razie luzik??????? Trzymam kciuki za pogodę no i żeby wszystko sie udało:)

cześć dziewczyny, u mnie na razie spokojnie, chociaż pomału rodzice zaczynają mnie denerwować.........dobrze, że mało czasu przebywam w domu, bo inaczej to pewnie cały czas cos byłoby nie tak.........
wiecie co, ja jestem spokojna, przynajmniej tak mi się wydaje, ale budzę się o 5 rano !!! i to jest właśnie nie normalne, bo zazwyczaj wstawałam o 8........albo i później, a teraz budzę się i już mam w ręku listę rzeczy do zrobienia na dzisiaj ;)) koszmar............ale damy radę, no nie ;)))
najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby się młoda para w całym tym zamieszaniu nie pokłóciła ze sobą i byli dla siebie wsparciem ;)))
nacheba nic sie nie przejmuj zobacz jaka dzis piekniutka pogoda jutro na 100% bedzie taka sama!!!!WSZYSTKO BEDZIE IDEALNIE,NIE MARTW SIE!!!
do góry