Widok

moja mama poronila

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja mama poronila 18 stycznia a ma isc na lyzeczkowanie dopiero 15 lutego caly czas narzeka ze leca jej skrzepy czy to bezpieczne podkreslam na 41 lat prosze o rade
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I az tyle kazuja jej czekac??? niech biegnie do lekarza gdzies bo niewiadomo co sie tam dzieje !
wspolczuje
dzisiaj byla u gina to sie przerazila dostala skierowanie do szpitala a tam musiala czekac od 11 do 15 poto aby uslyszec ze prosze sie zglosic z pizamka 15 lutego masakra co za panstwo
Przykra sprawa;( A może niech spróbuje pojechać do innego szpitala.
image
image

image
masz mloda mame
dokładnie, niech jedzie do innego szpitala... troszke dlugo jak na taki zabieg po poronieniu i to bez nadzoru...bo rozumiem zeby lezala w szpitalu i czekala...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie lezy w szpitalu jest w domu chodzi normalnie do pracy czy po takim zabiegu nalezy sie jej jakis urlop chorobowy i czy jest on platny
po takim zabiegu ja miałam normalne zwolnienie po szpitalne 2 tyg a później zwolnienie od ginekologa. Poszłam na izbę przyjęć szybko zabieg w nocy a popołudniu do domu wypis
Ja miałam ciążę obumarłą. Do szpitala przyjęto mnie natychmiast po wizycie u lekarza. Po zabiegu dostałam 8 tygodni urlopu macierzyńskiego. Jeżeli Twoja mama nie będzie chciała skorzystać z urlopu to dostaje się 7 dni zwolnienia płatnego.
image
a który to był tydzien? skoro potrzebne jest lyzeczkowanie to mysle ze ni ma na co czekac, przeciez to nie moze byc bezpieczne zeby tyle czekac z obumarlym zarodkiem w srodku...:(
image
niech Twoja mama jedzie jak najszybciej do szpitala. CHodzenie z obumarłą ciążą czasami zagraża życiu. Muszą ja przyjąć jak ma skierowanie. Niech jedzie z samego rana i niech nic nie je i nie pije-gdyż trzeba być na czczo.
I niech nie da się spławić.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

dziekuje za porady zaraz do nej zadzwonie i jej przekarza pozdrawiam w tej smutnej sprawie
w takim przypadku moze dojsc do zakazenia, ale z doswiadczenia wiem, ze po wczesnym poronieniu, 7-8 tydz. macica moze oczyszczac sie sama ok tygodnia. Ale musi byc pewnosc, ze nie ma resztek kosmowki - czyli jednym slowem, ze twoja mam calkowicie poronila. ja nie mialam na szczescie lyzeczkowania, bo mialam calkowite poronienie i przez ok. tydzien mialam "okres" ze skrzepami - nie jakis obfity.
image

image
jak lezalam w glownym w gdyni to byla pani a nawet dwie na lyzeczkowaniu. obie mialy od razu robione. nie byly u ginekologa tylko od razu sie zglosily do szpitala i chwile potem mialy robione. to co piszesz to zleksza przegiecie. niech sie zglosi do szpitala. w gdyni glownej ginekolog chyba od ok 9-10 byl. w nocy ginekologa tam nie ma. niech idzie jutro z rana!

Inne tematy z forum Śródmieście

Esencja (5 odpowiedzi)

Budynek powstanie w ramach komercyjnej części programu rewitalizacji Dolnego Miasta wynikającej z...

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Nadmotławie Estate (98 odpowiedzi)

Przyszli użytkownicy inwestycji Nadmotławie Stare i Główne Miasto będą mieli w zasięgu wzroku. Do...

do góry