Widok

moja relacja- 15.05.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja relacja- bardzo krótka i treściwa ;-) Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym punktem to rozwine temat ;-)
1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza

A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?

A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…

image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki. z fryzury też byłam zadowolona. Kilka kosmyków się poluzowało, bo przy Kulcie, Metallice i Rammsteinie trudno utrzymać fryzurę nienaruszoną ;-),ale dało się to od razu poprawić. Kwiatek zwiędł koło północy,ale miałam drugi na zmianę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A pamiętasz o zdjęciach dla mnie? :>
hmmm wyslalam wczoraj....
o cholera. nie postawiłam kropki po "n" i wyslalam do kogos innego ;-) hehe
Ale ktoś się musiał zdziwić :)
Czy te bukiety, które są na stołach były robione przez nich? Czy zamawiałaś je u kogoś zupełnie innego?

Wielkie dzięki!!! I jeszcze raz gratuluje ;)
bukiety były zamawiane przez nich,ale zostały wzięte pod uwagę moje sugestie. Na początku planowali wysokie wazony z bukietami róż, ale ja chciałam coś bardziej "polnego" i niskiego,żeby gości nie zasłaniało. Byłam bardzo zadowolona z tych bukietów. Zabraliśmy je wszystkie i zaniosłam do kościoła i na cmentarz
Gratuluję mamy taką samą datę ślubu:)
Pogoda na poprawiny była wspaniała, ale ta w sobotę też nie była zła:)

Wszystkiego dobrego:)
Gratuluje i zycze duzo szczescia!!!
gratulacje:)) bardzo ładnie wyglądaliście !!!
Bardzo ładnie wyglądały, tylko ja do tej pory zawsze widziałam tam kwiaty w takich wysokich wazonach, dlatego się zdziwiłam ;)
Wiesz... w końcu się osobno płaci za dekorację sali, więc myślę,że śmiało można ingerować w wystrój. Co do tortu to też tak myślałam,no ale tak jak mówiłam przyjechał ich "standardowy". Trochę byłam rozczarowana,bo się naoglądałam na stronach Sowy czy Dekera pięknych tortów weselnych i ten mi się wydał trochę tandetny. Ale z drugiej strony krótka chwila i prawie go nie było ;-)

Wysłałam ci jeszce fotki tych kwiatów,bo znalazłam w innym folderze ze zdjęciami. Podobały mi się szczególnie te gałęzie powtykane między kwiaty, bo super się komponowały z dekoracją sali tzn pod sufitem są popodwieszane takie właśnie gałęzie. Gospodarze chcieli je pozdejmowac,ale my poprosiliśmy,żeby zostały.
Dopiero zauważyłam Twoją odpowiedź.
No ja też mam zamiar ingerować w wystrój sali - moje wesele więc mam coś do powiedzenia :) A tortów w takim razie nie oglądam nigdzie :P Przynajmniej nie będę rozczarowana.
A fotek nie dostałam.... :(
nadal nie dostałas fotek???? żadnych? kurcze nie wiem o co chodzi. podaj mi jeszce raz e-mail.
Spróbuj na noose@noose.pl
hej:)
a jak oceniasz Pana Sławka bo też będziemy go mieli i jestem ciekawa opini :))

Gratuluję i pozdrawiam :)
impreze poprowadził fajnie, tzn wszyscy się bawili. Jest elastyczny. Mieliśmy płytę ze swoją muzyka i ją puszczał. pozdrawiam
wSZYSTKO ZGRANE PERFEKCYJNIE :)KAŻDY ELEMENT DOGRANY ,A JAK PORADZIŁAŚ SOBIE ZE STRESEM?
ale pięknie!
Próbowałam wysłać do Ciebie maila z jeszcze jednym pytaniem, ale mi go odrzuca...
Napoje dla gości brałaś od nich? Nam powiedzieli, że za 15zł od osoby dostarczają napoje (cola, sprite, fanta, soki, woda) i że dają tyle ile potrzeba. Jestem ciekawa jak to wygląda w rzeczywistości i czy tych napoi na pewno by nie zabrakło ;)
Gratulacje!!! życzę dużo szczęścia i miłości!!!!!!!!!!

Pięknie, bez przepychu, prostota chwyta za serce.
do góry