Widok

moja relacja- 15.05.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja relacja- bardzo krótka i treściwa ;-) Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym punktem to rozwine temat ;-)
1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza

A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?

A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…

image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj dawno tu nie byłam i nie widziałam nowych wiadomości. Jeszce raz dziękuję za miłe słowa :-) taki był mój zamiar.. bez udziwnień, prosto, ale elegancko... Co do stresu to pojawił się dopiero, gdy rodzice przyjechali na błogosławieństwo, bo denerwowali się chyba bardziej od nas. Potem wysłaliśmy ich przodem do kościoła i zostaliśmy sami w domku i znowu było spokojnie. Ostatnie poprawki, pakowanie, nakarmienie kotów .... potem juz było z górki ;) Atmosfrea cudowna, bo przeciez tego dnia wszyscy są nam życzliwi i życza jak najlepiej, więc nawet drobne potknięcia wybaczą :-) Księdza też mieliśmy super, więc w kościele było wesoło i bezstresowo

Natalia coś mi się stało z pocztą i nie mam juz tego adresu. Jeśli pytanie dotyczyło właśnie napoi to my nic od nich nie braliśmy. Skorzystaliśmy z róznych promocji i kupilismy sami napoje gazowane, wodę i soki. Nie potrafię teraz już obliczyć ile to wyszło na osobę (tzn ile to kosztowało). Natomiast nie sądzę,aby w Wichrowym czegoś dla kogoś zabrakło, więc jesli nie macie czasu, aby sami pokupować to myślę,że możecie smiało się zdać na Pania Kostuch..

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tak myślałam, ale wolałam zapytać :)
Już chyba więcej pytań nie mam więc ponownie Wam życzę - szczęścia szczęścia i jeszcze raz szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego naj...!!!
Ojej dopiero tu weszłam..
Ale pięknie wyglądałaś jak nie ty.. suknia po prostu przepiękna !
Moje Gratulacje kochani.:-)
hej:) czy moge tez prosic o zdjecia z wichrowego wzgorza? jak wyglada w srodku juz podczas zabawy? :) gucci16@o2.pl
sun nail. no dzięki... ale jakoś trudno mi przełknąć "komplement"- pięknie wyglądałaś jak nie Ty...;-)))
Chodziło mi o to ,że inaczej jak u mnie na pazurkach -wiadomo..zjawiskowo..chyba źle sie wyraziłam.:))) ślicznie.
wiem wiem, żartuję ;)
Gratulacje :)
fajna relacja i przyjemne zdjęcia :)
do góry