Widok

:)))) ja sie chyba nie doczekam!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny ale ja WAM zazdroszcze ze Wy juz niebawem- w tym roku:)) my dopiero 23 czerwca 2007 roku......i nie wiem czy wytzrymam tak dlugo!!nie moge spac, jesc, studiowac , pracowac mylse wciaz o jednym!!!!chyba zwariowalam!!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uu ;) hehe to bedzie pewno w poniedz
Ja nie rozumie krytyki ze strony osob, ktorym sie nie podoba, ze ktos organizuje slub i wesele z 1,5 rocznym wyprzedzeniem. W moim miescie jest bardzo wiele par, ktore chca sie pobrac i zamawiaja sale juz z 2 i 3 letnim wyprzedzeniem. Pary, ktore planuja slub z rocznym wyprzedzeniem nie maja szans zarezerwowac dobrego lokalu. U mnie kosciol trzeba rezerwowac z rocznym wyprzedzeniem. Moj brat, ktory w czerwcu sie zeni nie mogl kosciola znalesc a szukal 9 miesiecy przed slubem ale naszczescie znalazl jedna parafie i tam ksiadz go wcisnol.
Dla par ktore spodziewaja sie dziecka i musza sie spieszyc ze slubem i weselem pozostaja sale gorszej klasy gdzies na uboczu miasta na wsiach nie kiedy musza wynajmowac sale z WC na zewnatrz. Jednym slowem u mnie jest tragedia z przygotowaniami do slubu. Za duzo mlodych.

kto to jest to cos xxxx.. no poziom intelektulany zerowy znalazla sobei miejsce do wyzywania innych, prymityw
nie rozumiem nic dziwnego w tym ze ludzie 1,5 roku wczesniej zaczynaja organizowac wesel my tez planujemy slub na 23czerwiec 2007 roku ;)
co prawda jeszcze nic nie mamy oprocz tej daty:))
ale trzeba bedzie cos zacząc szukac:)

:)) no!!!!:))) i tak trzymac!!;) my tez malymi kroczkami.,,,
:))) jest jeszcze kilka osob na forum planujacych slub na 2007 i nawet na date 23.06.2007:))

a ty skad jeste? z trabek wielkich:), ze musisz planowac 3 lata wczesniej?
amsta azastanawialas sie jaki bedziesz miala kolor paznokci , bo to bardzo wazne a masz tak malo czasu
ja również tz my zaczelismy planowac 1.5 roku wczesniej a juz zostało niecale 5 miesięcy a ten ktos"xxx" raz pisze ze jest juz dano hajtniety a raz ze dospiero bedzie..heh
sorki, mnie to tez troche smieszy...

rozumiem ze rok wczesniej (co i tak dla mnie bylo mega dlugo) ale poltora roku i juz takie szczegoly.... paznokcie, bielizna....

amsta .... nie bedziesz miala juz pozniej z tego radochy. bo my kobiety mozemy walkowac temat kilka razy ale chyba i u nas jest tez pewna granica....
Soltera - i co Cię to opchodzi
obchodzi...
Pewnie ze nic mnie to. Nie moj cyrk, nie moje malpy.....

Po prostu czasami jak razi mnie glupotka ludzka to nie umiem sie opamietac....

a moze nie powinnam rzeczywisice.... zapomnialam ze szczerosc i wlasne zdanie nie sa tu mile widziane....

Pozdrawiam...

Soltera
ktos sie z amnie tu podszywa , wypraszam sobie!!
wypraszam sobie , ktos sie za mnie podszywal!!bardzo ale to bardzo brzydko:((
do góry