Widok
moja sukienka
Ja rowniez dziekuje za opinie, jednakze z uwagi na uwarunkowania "naturalne" czyli moja dosc "puszysta" figurke dotarlam do Agnes ktore jako jedyny salon z tych odwiedzonych proponowal cos wiekszego niz pospolite 38-40. Spedzilam tam dwie godzinki (bez umowienia sie) na przymierzaniu - moglam zobaczyc wszelkiego rodzaju modele i wybierac co mi sie podoba. Oczywiscie Pani dala mi halki, sukienke mierzylam na podesciku - ale najwazniejszym elementem okazal sie welon o ktory poprosilam!!
Dziewczyny jak na przymierce zaklada sie welon to dopiero wszystko nabiera uroku. Mojej Mamie to normalnie zaszklily sie oczy a ja uwierzylam ze mam na sobie suknie slubna!! Co najwazniejsze - sukienka "pomniejszyla" mnie optycznie o kilka rozmiarkow (opinia obiektywna - bo poczatkowo myslalam ze sa tak uksztaltowane lustra) a ostateczna wersja (zakupiona za ok 2200 zl bo z bolerkiem i cala w extra koronce co zawyza jej cene) przeszla jeszcze tyle przerobek i pomyslow przy ogromnej cierpliwosci Pani sprzedawczyni ze teraz to ja z niecierpliwosci czekam na pierwsza przymiarke:))
pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborze!! :)
Dziewczyny jak na przymierce zaklada sie welon to dopiero wszystko nabiera uroku. Mojej Mamie to normalnie zaszklily sie oczy a ja uwierzylam ze mam na sobie suknie slubna!! Co najwazniejsze - sukienka "pomniejszyla" mnie optycznie o kilka rozmiarkow (opinia obiektywna - bo poczatkowo myslalam ze sa tak uksztaltowane lustra) a ostateczna wersja (zakupiona za ok 2200 zl bo z bolerkiem i cala w extra koronce co zawyza jej cene) przeszla jeszcze tyle przerobek i pomyslow przy ogromnej cierpliwosci Pani sprzedawczyni ze teraz to ja z niecierpliwosci czekam na pierwsza przymiarke:))
pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborze!! :)