Widok
dostałam próbkę tej kawy, spróbowałam, jednak to nie mój smak
po zalaniu wrzątkiem pachnie i smakuje tak, jak "sypana"
ja ostatecznie potraktowałam ją mlekiem
po zalaniu wrzątkiem pachnie i smakuje tak, jak "sypana"
ja ostatecznie potraktowałam ją mlekiem
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
miśka, oczywiscie mogłabym sama spróbować, ale :
po pierwsze właśnie kupiłam sobie cały słój kawy i nie mam w zwyczaju kupować następnej, zeby obie otworzyć i spróbować,
po drugie jak widziałam te ich wypełnione wozy w Auchan, to na półce próżno było szukać,
a po trzecie, zawsze lepiej znać opinie innych.
po pierwsze właśnie kupiłam sobie cały słój kawy i nie mam w zwyczaju kupować następnej, zeby obie otworzyć i spróbować,
po drugie jak widziałam te ich wypełnione wozy w Auchan, to na półce próżno było szukać,
a po trzecie, zawsze lepiej znać opinie innych.
kupiłam małą puszkę- na próbę, ta kawa to jakaś pomyłka, nie ma smaku, po trzech kopiastych łyżeczkach na mały kubek miała lekki smak goryczki, ale poza tym smaku żadnego
żeby ją zużyć sypałam jej dwie łyżeczki plus łyżeczkę jacobs kronung, bo inaczej pić się nie dało, znaczy dało ale bez przyjemności
na co dzień piję kawę rozpuszczalną (w dużych ilościach) różne rodzaje
(jacobs, nescafe,maxwellhouse)
żeby ją zużyć sypałam jej dwie łyżeczki plus łyżeczkę jacobs kronung, bo inaczej pić się nie dało, znaczy dało ale bez przyjemności
na co dzień piję kawę rozpuszczalną (w dużych ilościach) różne rodzaje
(jacobs, nescafe,maxwellhouse)
Polecam kawe tchibo privat kawa sypana arabica rewelacyjna pycha w smaku jedyny minus to ze ciezko ja dostac w naszych sklepach jedynie na allegro i u sprzedawcow asortymentu niemieckiego
Wiesz co nie wiem dawno nie bylam w Gdansku na stronie Tchibo nie ma
kupiłam na all... z tej aukcji:
http://allegro.pl/kawa-tchibo-privat-kaffee-brazil-mild-0-5kg-ziarno-i2717913720.html
zobaczymy... dam znać czy mi smakuje
http://allegro.pl/kawa-tchibo-privat-kaffee-brazil-mild-0-5kg-ziarno-i2717913720.html
zobaczymy... dam znać czy mi smakuje
Widze ze kupilas w ziarnach do mielenia :) Mam nadzieje ze rowniez przypadnie tobie do gustu tak jak i mnie :)