Widok
jak dlugo w zlobku?
do ktorej godziny Wasze dzieciaki zostaja w zlobku? Odwiedzilismy wczoraj po pracy z mezem kilka w naszej okolicy i o 17:15 nie bylo w zadnym ani jednego dziecka. zastanawiam sie o co chodzi?? babcie odbieraja? mamy nie pracuja na pelen etat? ja pracuje 8 godzin, godzina na dojazd, najwczesniej o 17 jestem w domu, wychodze o 7. czy powinnam zmienic prace, zeby dac dziecko do zlobka, czy co...? :(
nasz żłobek był do 17tej, teraz przedszkole też.
Jak ja odbieram to jestem o 16-16:30 i jest jeszcze 2-3 dzieci.
cos w tym jest, kiedyś na to nie patrzyłam bo mi nie przeszkadzały dalekie dojazdy, częśc znajomych się dziwiło że nie szukam pracy bliżej domu (pracuję w centr. Gdańska, mieszkam na Witominie) ale teraz pod kątem odbierania dziecka i czasu wogóle to mi zaczyna doskwierać.
Jak ja odbieram to jestem o 16-16:30 i jest jeszcze 2-3 dzieci.
cos w tym jest, kiedyś na to nie patrzyłam bo mi nie przeszkadzały dalekie dojazdy, częśc znajomych się dziwiło że nie szukam pracy bliżej domu (pracuję w centr. Gdańska, mieszkam na Witominie) ale teraz pod kątem odbierania dziecka i czasu wogóle to mi zaczyna doskwierać.
ja mieszkam zaraz przy przedszkolu i widzę ze większośc dzieciaków ok 13 tej jest odbierana. I odbierane są przewaznie przez rodziców, sporadycznie widuję dziadków...
ja jezeli wrócę do starej pracy to młodą(o ile się dostanie) będę odbierała ok 14.30-15 ale zaczynam o 6 i wychodzic z domu muszę o 5,takze coś za coś...
ja jezeli wrócę do starej pracy to młodą(o ile się dostanie) będę odbierała ok 14.30-15 ale zaczynam o 6 i wychodzic z domu muszę o 5,takze coś za coś...
Ja tez odbieram corke chwile po 16 i jest juz w grupie gdzie są połączone wszystkie dziaciaki, a i tak jest ich garstka... I corka nie bardzo to lubi
Pracuje do 15:45, ale sam wyjazd z pracy zajmuje mi 10 min :/ taki korek sie robi
Na szczescie maz pracuje zmianowo i 2,3 tyg w miesiacu odbiera Mloda około 14 - 14:30 :)
Pracuje do 15:45, ale sam wyjazd z pracy zajmuje mi 10 min :/ taki korek sie robi
Na szczescie maz pracuje zmianowo i 2,3 tyg w miesiacu odbiera Mloda około 14 - 14:30 :)
nie wiem o co takie halo robicie... to co, że od 7-17?? moja jest od 6.30 do 16.30 - i nie jest ani pierwsza, ani ostatnia :)
ale chodzi do prywatnego żlobka
jesteśmy o 16.45 w domu zazwyczaj
przecież jeszcze tyle dnia jest.... nie zadręczajcie się, że takie okropne jesteście i odbieracie dzieci ostatnie.... ktoś musi pracować...:)
ale chodzi do prywatnego żlobka
jesteśmy o 16.45 w domu zazwyczaj
przecież jeszcze tyle dnia jest.... nie zadręczajcie się, że takie okropne jesteście i odbieracie dzieci ostatnie.... ktoś musi pracować...:)