Widok

jak dojechać do szpitala w redłowie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, będę jechała skm z wejherowa, gdzie najlepiej wysiąść i w co wsiąść, żeby dojechać do w.w. szpitala?
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przystane skm Gdynia Orłowo,

zaraz po wyjsciu z peronu na góre jest przystanek autobusu "W" - chyba 3 przystanki i jest szpital, jest to przystanek końcoy wiec nie przegapisz, moze sa jakies inne jeszcze autobusy odjezdzajace z tego przystanku ale nie kojarze.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki bardzo, czytasz w moich myślach, bo chciałam jeszcze po drodze do jakiegoś empiku zajść:)
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
yyy w nie jezdzi z orlowa tylko przez redlowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej wysiasc w redlowie i tam na stryjskiej wsiąść w "W", albo na ruchu oporu w 105, 180 albo 125
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak Gdynia Redlowo,
Empik jest w Orłowie w Klifie.

Mozesz wysiasc w Orlowie, zajsc do Klifu, pojechac 26 w strone centrum Gdyni, wysiadasz na 4 przystanku za duzym skrzyzowaniem z ul. Powstania Styczniowego, 10 min spacerkiem pod gorke jestes w Szpitalu
image image
a po co ma aż jechac do Orłowa?
wysiadasz w redłowie, do szpitala możesz dojechac W, 125, 105 i 180.
Jak wysiądziesz z kolejki, wejdziesz po schodach to kieruj się na prawą stronę. Idziesz prosto, przechodzisz przez światła i nadal idziesz prosto kilka metrów. dochodzisz do ulicy ruchu oporu i po prawej stronie masz przystanek skąd odjeżdżają w/w autobusy. szpital jest na końcowym ( 3 przystanki)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo chciala do Empiku wstapic
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakbys zapomniala to na kazdym przystanku masz wypisane tras autobusu :) i jest na niej tez przystanek szpital morski :) to bedziesz wiedziala jakim jechac
image
image
Pojadę trolejbusy 26 lub 30
I jakim autobus nr do szpitala

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry