Widok

jak ogrzac mały domek 60m2?

Witam, może wy mi doradzicie. Jak ogrzac mały domek 60m2 parter z użytkowym poddaszem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najprostsza metodą ogrzania domku jest oblozenie go naokolo hrustem i gazetami i podpalenie hrustu :) mysle ze domkowi powinno byc juz wtedy cieplo .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
czy masz już wybrany kominek? jak tak to jaki?
Na wiosnę będziemy stawiać taki domek, ocieplony letniskowy, my zastosujemy w nim tylko kominek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwygodniej ale i najdrożej to piec na olej.
Jak to domek letniskowy to kominek może jakiś z płaszczem wodnym.
Jeżeli ma być ogrzewany cały rok i ma być taniej to piec na węgiel/miał.
Wszystko zależy czy jest miejsce na opał.
Jak trzeba więcej automatyzacji to piec z podajnikiem na eco groszek lub miał. Mam na eco groszek (kupiłem jak był dwa razy tańszy) a teraz jak to wszystko drożeje. Raczej odradzam baterie słoneczne (chyba że do grzania wody). Pompa ciepła za droga jak na taki metraż i nie wiem ile działki jest wokół domu. Czyli w skrócie do wyboru do koloru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
domek drewniany z bala, ocieplony wełna 15, nie ma nic, gdyz aktualnie przygotowywane sa elementy do postawienia domku dlatego pytam teraz jakie pgrzewanie zastosowac, nie ma dojscia do gazu
dziwne pytanie. domek jest ocieplony?jest piec?jest dojście do gazu?co to za domek?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Rabata z różami (4 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

do góry