Widok

jak rozpoznać prawiczka?

Kiedy facet mówi,że miał 3-4 albo więcej dziewczyn przed tobą,a ty z jakichś powodów nie wierzysz mu, jak możesz rozpoznać czy rzeczywiście miał przed tobą dziewczynę (chociaż jedną).Bo jak wiadomo, faceci często nie przyznają się do tego,że są prawiczkami. To drażliwy temat, szczgólnie jeśli mają przeszło dwadzieścia parę lat...Czy są jakieś szczególne "zachowania" u prawiczków?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mu nie wierzysz, to nie zawracaj sobie głowy tą "miłością"...

pzdr
Pewnej metody nie ma. Spójrz mu głeboko w oczy i powiedz, żeby opowiedział dokładnie i ze szczegółami (technicznymi i emocjonalnymi) jak było z każdą z nich (pierwszy raz z każdą powinien dobrze pamiętać, jeśli był trzeźwy). Jak zacznie mocno się mieszać, to będzie podejrzane. Ale pewności nigdy nie ma, może być zmieszany np. przez nieśmiałość.
Najlepiej sprawdzić czy ma na dłoniach starte linie papilarne...
...Remember the jester that showed you tears...
A w jak rozumiesz stwierdzenie "mieć dziewczynę"? Czy oznacza to dla Ciebie chodzenie z dziewczyną, czy spanie z nią? Facet być może spotykał się z paroma dziewczynami, ale to nie znaczy, że z każdą był w łóżku, może nawet nie był z żadną. Dwudziestoparoletni prawiczkowie (prawiczki?) się zdarzają, zazwyczaj są to ludzie nieśmiali. Pewnie czasem w pewnym sensie wstydzą się przed kobietami tego, że są prawiczkami i "zawyżają sobie statystyki". Nieśmiałość i wstydliwość może więc prowadzić do pewnych podejrzeń.

Zrób mu jakiś test, np. sprawdź, ile zajmuje mu rozpięcie stanika (np. poproś go o masaż pleców - będzie musiał powalczyć z tym fragmentem bielizny :-) ). Wariant bardziej zaawansowany - pomiar czasu potrzebnego na założenie prezerwatywy (wstydliwy i nieśmiały facet może się wstydzić samego kupowania prezerwatywy).
Linia, rzucasz faceta jeśli tylko pojawi się problem w związku? Hmmm domniemam więc, że nie znasz słowa „miłość”. Zresztą zaufać komuś w 100% nie jest chyba łatwo, szczególnie na początku związku, gdzie ludzie dopiero poznają się wzajemnie. A ja niestety (albo stety) chciałabym wiedzieć wszystko ;-) Ale nie o tym pisać zamierzałam.
Taki tam: wszystko, co wymieniłeś jest na plus (rozpięcie stanika, założenie prezerwatywy).Powiedziałabym nawet na duży plus. Dzięki J
Jedyne, co jeszcze mogę zrobić, to to, co radzi autor, który proponuje wypytać się o szczegóły. Wcześniej wydawało mi się to nietaktowne, jednak po czasie zmieniłam zdanie.
Gizmo: mogę nie skomentować Twojej odpowiedzi...? :P
To zależy ile już są razem. Bo ja nie wyobrażam sobie sprawdzać każdego zachowania, każdego zdania faceta, bo nie wierzę w to co robi/mówi...
Po kapeluszu :)
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
i ta odpowiedź podoba mi się najbardziej: głupie pytanie - adekwatna odpowiedź ;)))))))))
Nie ma głupich pytań. Kto pyta nie błądzi.
Racja, nie ma głupich pytań. Są tylko pytania na które nie ma odpowiedzi ;)))))
Jest pytanie to znajdzie się i odpowiedź. Najgorsze co może nas spotkać to milczenie
Ja wcale tak nie uważam. Milczenie otoczenia mobilizuje do własnych przemyśleń i poszukiwań, a w przynajmniej uczy zadawać konkretne i przemyślane pytania ;) I myślę, że milczenie na tego typu pytanie jak w tym wątku powinno być jedyną odpowiedzią...
Ale dla pytającego może być(oczywiście nie musi) bardzo ważne. Mądrą, wyważoną odpowiedzią można uszczęśliwić świat.
Acha i po braku blaszek na podniebieniu :))))
widać są tacy, którzy lubią na "głupie pytania" (czyt. pytania bez odpowiedzi) odpowiadać, coraz więcej wpisów widzę ;-)
Od Ciebie się zaczęło!!!!!!!!!!
Boze co za roznica czy byl z kobieta czy nie... jesli sie kochacie to nie ma to znaczenia wg mnie. Liczy sie tylko to co łączy dwoje ludzi i dla mnie wogole nie powinno sie mieszac miedzy dwoje ludzi poprzednich zwiazkow, bo to bez sensu. Moze jeszcze spytasz co z ktora robil, a potem bedziesz miala na niego focha za to, ze opowiada o przeszlosci... Pozdro

...Tak trwaj ze mną po Wieczność.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwłaszcza, że zazdrość zżera i niszczy. Okrutnie
Masz racje, chociaz odrobina zazdrosci nie pozwala spowszednieć uczuciu, ale to ma byc odrobina, a nie sztorm :P. A mowienie o poprzednich związkach moze wywolac wlasnie taki oddźwięk, z reszta sadze, zr Twoj facet gdyby byl fair wobec swoich ex nie opowiadałby o tym. Ja w kazdym razie tak wlasnie uwazam. Udany zwiazek to jak wygrana na loterii i trzeba to uszanować i nie zepsuc glupimi podejrzeniami o nieszczerosc tym bardziej jesli nie ma do tego podstaw...

...Tak trwaj ze mną po Wieczność.
Nie zgadzm się z tą odrobiną zazdrości. Przypomnij sobie o łyżce dziegciu w beczce miodu. Wolę miód. Bez jakichkolwiek dodatków czy uszlachetnień :)).
zaczęłam ale jeśli kogoś irytuje temat, nie musi pisać ;-)
Ależ dla mnie nie ma znaczenia czy facet z kimś był wcześniej czy nie(mogło zabrzmieć jak zaprzeczanie samej sobie ale tak nie jest).To nie ma znaczenia. Ale nic nie pradzę, że jestem ciekawskie jajo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle, ze kazdy ma prawo do zaspokajania ciekawosci
w/g mnie najlepiej po prostu spytac
w koncu facet z jakiegos powodu sie z toba spotyka
z drugiej strony, moze sie myle, ale jak sadze, kazda dziewczyna rozpozna prawiczka "w akcji" :)

pozdrawiam
jurek
oj, chyba nie każda :P
mylene napisał(a):

> oj, chyba nie każda :P

no właśnie, dlatego dziwi mnie Twoje pytanie. Jeżeli sama jesteś cienka w te klocki jak barszczyk bez uszek, a on próbuje Ci zaimponować teorią, to nawet najlepsza wskazówka nie umożliwi Ci dowiedzenia się prawdy. Prawdopodobnie Twój amant jednak jest cienki Bolek, więc do siebie pasujecie doświadczeniem, bo gdyby wiedział co i jak to już dawno by działał a nie się przechwalał ;))) A jeżeli masz już pewne doświadczenie w te klocki, to Ty bierz się do roboty, a nie katuj biednego przestraszonego kawalera wizją rozszyfrowania jego dziewictwa ;))))))))))))))))
gizmo, ja widzę, że z jakichś nieznanych dla nas powodów strasznie irytuje Ciebie ten temat ;-) I ja nikogo nie terroryzuje, jestem bardzo wyrozumiała osoba :P :-)
Masz rację, że mnie irytuje, ale nie ten temat, tylko samo pytanie :)))) NIE MA sposobu, żeby to sprawdzić !!! Facet mógł mieć dziesiątki kobiet, ale jest nieśmiały i skończy zanim zdejmie gacie, albo nigdy tego nie robił, ale naoglądał się filmów i sobie poradzi. Zrozumiałbym gdyby chodziło Ci o poznanie Prawdy dla niej samej, albo o zdemaskowanie potencjalnego kłamcy, ale na to niestety nikt nie poda Ci recepty :))))) Po raz kolejny w życiu dochodzę do wniosku, że kobiet nie należy rozumieć - należy je kochać ;) Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet...
A skąd wiesz, że nie zależy mi na samej prawdzie. Właśnie na tym, dokładnie na tym mi zależy. :-) Ale czy nie chciałbyś wiedzieć, że byłeś pierwszym facetem dla kobiety? Szczególnie, że chodziłoby o kobietę, którą kochasz...? ;-) Dziekuję za życzenia. Miło mi. :-) :-) PS.Za wypowiedzi też dziękuję. Chciałabym zakończyć już ten temat bo wydaje mi się wyczerpany. Ale zrobicie jak zechcecie. Pozdrawiem wszystkich.
To było pytanie retoryczne?
odpowiedz z liniami papilarnymi byla dobra:):)

a tak naprawde chyba nie ma zlotego srodka.wersja z zapytaniem o pierwszy raz moze sie sprawdzic to faktycznie przewaznie dobrze sie pamieta

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

Para szuka pary (7 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

do góry