Widok

jak się mieszka na zeusa

Witam,
Mam pytanie jak sie Wam mieszka na ulicy Zeusa, jakie są miesieczne opłaty i czy cieplo w mieszkaniach, dokladnie chodzi o 3 piętro mieszkanie ok 70 m2. z gory dziekuje za wszelkie info bo zamierzam sie tam wprowadzic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, zależy jakie budynki. Moja ciocia mieszka w tych nowszych. Brak piwnicy, powoduje że wilgoć wchodzi do domu. To są osuszone bagna, ciocia na 1 pietrze ma problemy z wilgocią, w mieszkaniu pojawia się grzyb :( Ale nie wiem jak na 3 piętrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Zeusa napewno głośno jest pozatym proszę sprawdzić czy przy oknach nie ma zacieków i na suficie też ,niestety nie wiem jakie opłaty ja mam 61mk i płacę 300zł i do 170 za ogrzewanie moje mieszkanie jest bardzo ciepłe 2 piętro a na górze morze być chłodniej więc ogrzewanie więcej bedzie kosztować pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Dekoracje do mieszkania (26 odpowiedzi)

Co myślicie o panelach tapicerowanych na ścianę? Szukam czegoś, co dodałoby trochę przytulności...

do góry