Widok
jak sie tanczy z ogonem;)???????
Chociaz moj slub jest jeszcze w beciku;) przegladam sobie modele sukni slubnych i.......... potrzebuje pomocy;) moze mi ktoras z Was wyjasnic co oznacza "podwiazywany/podpinany tren"? Niektore z tych sukienek bardzo mi sie podobaja ale jak sie ruszac na parkiecie z takim"ogonem"?;) pozdrawiam
zdecydowanie polecam model z podpinanym trenem, ślub miałam 2 tyg temu, suknia cudnie sie sprawdziła!!!:-) do Koscioła tren był rozwiązany, pięknie ciągnął się po ziemi, natomiast podczas sesji i wesela podwiązany od spodu na tasiemki, ktore bardzo dobrze spełniły swoją rolę:-) z tyłu miałam ładniutki kuperek, naprawdę fajnie to wyglądało, szczególnie jak teraz zobaczyłam to na zdjęciach!! i w tancu nie miałam najmniejszych problemów!!!szczerze polecam ten model, jesli chcesz mieć tren to TYLKO podwiazywany, dopinany wydaje mi sie nieciekawy i bez takiego efektu!!pamiętaj jednak by nie był za długi, musi sie dac upiąć w zgrabne 3 max 4 podwiazania:-)
pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach tej jedynej sukienki:-)
pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach tej jedynej sukienki:-)
podpinany czy podwiązywany oznacza właśnie, że można coś z tym ogonem zrobić :-)) albo tasiemkani podwiązać albo zaczepić na specjalne guziczki ... w kościele to pewnie taki rozłożony ładnie wygląda, ale z tańczeniem to już chyba gorzej - no niby się go składa, ale nie wiem.. ja właśnie wybrałam model bez trenu, żeby czuć się wygodnie i dobrze bawić