Widok

jak się tu mieszka?

Letnica Brzeźno Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę o podpowiedzi - mieszkamy obecnie w ciasnym mieszkanku we wrzeszczu mąż namawia mnie na przeprowadzkę do jego rodziców do letnicy naprzeciwko stadionu - oni mają tam działkę i dom - obawiam się jak tam nam się będzie mieszkało z małymi dziećmi - czy jest tam w okolicy jakaś dobra podstawówka i przedszkole najlepiej państwowe - ogólnie jaka to okolica proszę o poradę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie mieszkam tam ale byłam żeby oglądać stadion, dla mnie masakra. Nie wiem może się mylę ale tam jest nieco patologicznie :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Faktycznie od strony stadionu jest średnio ale dalej ludzie maja niezłe domostwa :) z tego co wiem to nie ma tam ani podstawówki ani przedszkola za to są w Nowym Porcie i na Zielonym Trójkącie. Czyli 2 przystanki w tą lub w tamtą. Ja mieszkam w Porcie i przedszkola są 2 bardzo dobre jest też żłobek, podstawówka taka średnia ale w brzeźnie jest chyba lepsza. Jeżeli mają się wam polepszyć warunki to czemu nie spróbować. Pozdrawiam

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi znajomi dzieki temu ze budowali stadion mogli sie przeprowdzic i byli w niebowzieci bo z dziecmi tam mieszkac to ja tez bym nie chciala.
Mieszkam w Porcie ,i wg mnie Port a Letnica to 'niebo a ziemia';)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
port i letnica to jedna wielka dziura
plus dla portu to zatoka i biedronka
plus dla letnicy to super imprezy latem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem na rozstępy-JAKI NAJLEPSZY??? (38 odpowiedzi)

tak jak w temacie.jaki polecacie krem na rozstępy?? jestem w pierwszych tygodniach ciąży ,ale...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

do góry