Widok
jak zabezpieczyc te luki na balkonie przed dzieckiem?
mam taka przerwe 10 cm od posadzki do balustrady i dzieciak uwielbia wyrzucac przez to zabawki do sąsiadów niżej co mnie doprowadza do szału:) ja to mozna zabezpieczyc zeby wygladalo jako tako? moze jest jakis panent, pomozcie laskawie w pomyslach:)
hmm, rzeczywiscie, tyle ze ja nie mam prętow tylko szybe po calej dlugosci i zabardzo nie bede miala do czego przymocowac tej bambusowej cyz materialowej, ale rzeczywiscie, jakis pomysl jest. i szkoda mi widoku zaslaniac po calosci:) ale pomysle i moze cos na pół metra wysokosci znajde jakas oslonke ... dzienks
Albo schodki, po co dziecko ma się męczyć przy wspinaczce ;)
W budowlanych można kupić różne taśmy - do przeplatania, ograniczniki do trawników itp, może coś będzie pasować. Można pewnie też dociąć kawałki pleksi i zamocować do barierek od dołu. Jeśli jednak zdecydujesz się na naturalną matę, to patrz, zeby nie była z tych, co można sobie drzazg nawbijać.
W budowlanych można kupić różne taśmy - do przeplatania, ograniczniki do trawników itp, może coś będzie pasować. Można pewnie też dociąć kawałki pleksi i zamocować do barierek od dołu. Jeśli jednak zdecydujesz się na naturalną matę, to patrz, zeby nie była z tych, co można sobie drzazg nawbijać.
ja bym donice odradzała - nawet nie chodzi o zabawe ziemią i kwiatkami - ale mój maluch np. po wszystkim potrafi sie wdrapywać wiec to moze być niebezpieczne
my mamy coś w tym stylu - tylko troche rzadszy wzór - zasłania dziury między szczeblami a nie zasłania widoku zza szczebli
http://www.leroymerlin.pl/produkty/siatka-corolla,1307951687,1307950465.html
my mamy coś w tym stylu - tylko troche rzadszy wzór - zasłania dziury między szczeblami a nie zasłania widoku zza szczebli
http://www.leroymerlin.pl/produkty/siatka-corolla,1307951687,1307950465.html
W sklepie budowlanym kupić siatkę z metra na cała długość balkonu my mamy taka zieloną ze średnimi oczkami od podłogi do końca balustrady przyczepiona takimi plastikowymi opaskami do zaciągnięcia - jest to chyba siatka zabezpieczająca rośliny przed kretami - plastikowa elastyczna w Praktikerze kupisz ją na dziale ogrodowym tam gdzie są folie do oczek wodnych - problem z głowy.
Pozdrawiam mama Maksia, który miał podobne upodobania :>
Pozdrawiam mama Maksia, który miał podobne upodobania :>