Widok

jaka hulajnoga dla 2-letniej dziewczynki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
polecacie coś? szukam czegoś taniego - ale dobrego :-)
Czym się kierować?
a może nawet ktoś z Was ma odsprzedać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No co ty? Twoja dwulatka radzi sobie na hulajnodze?? Moja co najwyżej by ciągnęła i stanęła jedną nogą od czasu do czasu.
racja a rower to juz nie mowie
jestem pewna że sobie poradzi, bo już prubowała i jest zachwycona. teraz tylko hulajnoga i hulajnoga, ale nie wiem jaką :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://allegro.pl/hit-dziecienca-hulajnoga-trojkolowa-gra-i-swieci-i2252194449.html
dla 2-latki to coś w tym stylu napewno nic większego a i w tej pewnie musisz obniżyć rączkę
moja juz dawno smiga na hulajnodze,oczywiscie nie tak jak starszaki ale jezdzi,odpycha sie,kup trojkołową jakąs.szeroka i te kółka z tylu zeby byly stabilne.
zalezy od dziecka,jedno nie bedzie wiedzialo do czego to jest a drugie bedzie smigac
a ja polecam, moja ma taka z dwoma kolami z przodu i jest duzo bardziej stabilniejsza, takze dwulatka latwiej sobie na niej poradzi
moja ma dwa i poł roku i takze smiga na hulajnodze na 3 kołach jedno z przodu i dwa z tyłu!!
http://allegro.pl/hulajnoga-3kolowa-twist-and-roll-hello-kitty-mondo-i2240842203.html

my kupilismy taka.Polecam jest naprawde super a mała 2 latka swietnie sobie z nia radzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mamy ta co rybalon pokazała
kupilismy w kerfurze teraz sa za 35zł

mloda ma 2,5 roku i smiga
Dziewczyny bardzo mi pomogłyscie! najpierw sprawdzę tą w carrefour :-)
właśnie kupiliśmy tą z carrefoura , nie piwiem brak instrukcji składania trochę dał do myślenia ale ostatecznie - Zwycięstwo :-)
minus za te tylne kola zbyt szeroko nóżka cały czas haczy - ale mam nadzieje ze szybko to mała opanuje :-) jednak dwa kola z przodu są wygodniejsze .
teraz tylko kwestia przyzwyczajenia się , jak narazie mala sie nie poddaje :-) dzięki dziewczyny za pomoc!
Ja szukam dla trzylatki hulajnogi:)
dziewczyny co polecacie ?
ta co kupiłam spokojnie dla trzylatki :-) ale gdybym mogła to bym kupiła tą z kołami z przodu jak forumka podawała kilka postów wcześniej.
dla tych najmłodszych dzieciaków poleca się hulajnogi trzykołowe. Super są te licencjonowane Frozem Kraina Lodu to ulubiona mojej córki http://www.lelushop.pl/pl/p/Mondo-Moja-pierwsza-hulajnoga-Frozen-Kraina-Lodu/236
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry