Widok

jaka karuzela do łóżeczka turystycznego???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić karuzelkę ale wydaje mi się że wszystkie maja uchwyt przystosowany do szczebelek tradycyjnego łóżeczka. Mam łóżeczko Coneco Apollo. Może orientujecie się czy któras z karuzelek pasuje do takiego łóżeczka????

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyłączam się do pytania. Od kilku dni próbujemy coś wymyśleć z karuzelą i nadal nie mamy koncepcji
widziałam że łóżeczka turystyczne graco i fisher price mają swoje karuzele

image
ja polecam taką:
wg mnie jest rewelacja - jak dziecko juz sie nia nie bawi zejmujesz pałak i masz nadal lampkę - ma duze koło do przykrecenia z tyłu - moze sie nada
łatwo mozna ją przerobić na zasilacz

image
image
image

Karuzela "PANDA Z PROJEKTOREM" znanej renomowanej firmy FISHER PRICE, ktora od lat zajmuje sie produkcja zabawek wspomagajacych i symulujacych rozwoj dziecka oraz dba o bezpieczenstwo naszej pociechy.

Pare szczególów o karuzeli:
Ta wspaniala karuzela , jako jedyna dopasowuje sie do roznych faz rozwojowych Malucha.
Niemowlaki beda rozpoznawaly czarno- biale wzory natomiast uwage starszych dzieci przyciagac beda przesliczne klory tej karuzeli.
Na kole zaiweszone sa 3 przytulne, kolorowe figurki, ktore kreca sie na karuzeli.
Dzieki projektorowi na suficie wyswietlaja sie rozne wzorki, swiatelka zapalaja sie i gasna.
Melodyjki graja okolo 10 minut- do wyboru sa 4 kolysanki i 4 klasyczne melodyjki.
Dla starszego dziecka karuzele mozna przebudowac jako zabawke zrecznosciowa i przymocowac ja do lozeczka.
Karuzela zasilana jest na 4 baterie LR14
od narodzin
24 MIESIACE GWARANCJI

jesli chcecie to mogę zmierzyć szerokośc tego zaczepu z tyłu ....

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
zapytajcie elizy. wiem, że coś wymyśliła.

image
pasują takie zwykle canpola za ok 60/80 złotych bo one są przykręcane tak jakby z góry a nie między szczebelki, my takiej używaliśmy ;D

image
image
link do karuzelki i taką zamontujesz na turystycznyn:
http://allegro.pl/item428139209_karuzelka_biedronki_z_pozytywka_canpol_2_315_a_1.html

image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry